Poleiul face ravagii: Autovehicule blocate pe drumurile județene
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Din cauza poleiului, m ai multe autovehicule au rămas blocate pe drumurile din Ialomița 

Mai multe autotrenuri, dar şi un microbuz cu 10 pasageri şi un autobuz cu 14 călători au rămas blocate, în cursul nopţii de joi spre vineri, pe drumurile din judeţul Ialomiţa, din cauza poleiului, iar în cinci localităţi s-au înregistrat, vineri dimineaţă întreruperi ale energiei electrice, a informat ISU Ialomiţa.

Cei de la ISU Ialomiţa au gestionat pe raza judeţului Ialomiţa zeci de situaţii de urgenţă - intervenţii pentru deblocarea unor vehicule, degajarea carosabilului de copaci prăbuşiti, incendii, iar vineri dimineaţă, s-a acţionat pentru preluarea unei fetiţe de 12 ani, din localitatea Borduşelu, cu stare febrilă şi scoaterea ei către drumul naţional de la Ciochina, pentru a fi luată de o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

* În timpul nopţii, un microbuz cu 10 pasageri nu a mai putut înainta din cauza poleiului, la intrare în localitatea Gârbovi, acţionând pentru scoaterea autovehiculului SVSU din localitate, iar între localităţile Grindu şi Colelia, un autobuz cu 14 călători a rămas blocat, fiind deblocat de SVSU Gridu.

* Între localităţile Manasia şi Gârbovi, două autoturisme au tras pe dreapta într-o parcare şi au solicitat sprijin, aici intervenind, de asemenea, SVSU Gârbovi. Trei tiruri au rămas blocate, unul între Ivăneşti şi Bueşti, al doilea, la intrare în localitatea Ciulniţa, iar un al treilea, încărcat cu cereale a derapat pe podul de la Ţăndărei.

* Câteva tiruri, blocate între localităţile Ciochina şi Raşi, au fost puse pe roţi cu un utilaj greu al unui operator economic din Ciochina, însă şoferii au decis să rămână pe loc până la remedierea situaţiei drumului.

* 'În privinţa alimentării cu energie electrică, sunt întreruperi pe zona Maia, Răduleşti, Malu Roşu, Armăşeşti şi Horia', a precizat Biroul de presă al ISU Ialomiţa.

Citește și: CNAIR: Situația rețelei de drumuri naționale și autostrăzi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel