Data publicării:

Pogba s-a accidentat iarăși, la primul său meci ca titular pentru Juventus

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Mijlocaşul francez Paul Pogba nu a putut profita mult timp de prima sa titularizare la Juventus Torino după un an, deoarece s-a accidentat a fost înlocuit după 23 de minute de joc, duminică seară, în meciul de campionat cu Cremonese (0-2), informează AFP.  

Medicii lui Juventus i-au acordat primul ajutor pentru o accidentare, după toate probabilităţile la nivelul coapsei stângi, iar apoi Pogba a părăsit terenul pe picioare, ascunzându-şi faţa sub tricou şi în aplauzele publicului de pe Juventus Stadium.

Sâmbătă, antrenorul lui Juve, Massimiliano Allegri, era neîncrezător în şansele ca jucătorul său să evolueze pe tot parcursul meciului, după ce fusese indisponibil din luna februarie.

El a fost aliniat într-un rol ofensiv alături de atacantul Dusan Vlahovic. Internaţionalul francez suferise iniţial o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în prima parte a sezonului şi a fost din nou indisponibil de la jumătatea lunii martie până la jumătatea lunii aprilie după o accidentare la muşchii aductori, ratând şi convocarea la naţionala Franţei pentru partidele din preliminariile EURO 2024 de la finele lunii trecute.

Pogba a suferit atunci o 'leziune de primul grad la aductorul de la coapsa dreaptă'. În vârstă de 29 de ani, Paul Pogba a revenit în vara trecută la Juventus Torino, după expirarea contractului său cu Manchester United.

O accidentare la meniscul lateral al genunchiului drept, suferită în luna iulie a anului trecut, în cursul unui meci amical, l-a forţat să se opereze în luna septembrie şi a ratat, astfel, Cupa Mondială din Qatar, scrie Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel