Data publicării:

Podolyak, mesaj dur pentru conservatorii europeni

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Михаил Подоляк
Foto: Facebook Михаил Подоляк
Mykhailo Podolyak, consilierul președintelui Volodimir Zelenski, le-a transmis un mesaj conservatorilor europeni.

Mykhailo Podolyak, consilierul președintelui Volodimir Zelenski, a postat pe X un mesaj pentru conservatorii europeni, în contextul în care mulți lideri de dreapta sunt de părere că trebuie căutată o soluție de pace pentru războiul din Ucraina și diminuat ajutorul militar pentru țara afectată de război.

„Apropo, când vreunul dintre reprezentanții elitelor conservatoare occidentale vorbește despre necesitatea suspendării ajutorului militar către Ucraina, am o mai multe întrebări directe: Care sunt motivele tale? De ce ești atât de insistent împotriva... distrugerii armatei ruse, care îngrozește democrațiile de zeci de ani și de ce ești împotriva reducerii drastice a capacității Rusiei de a desfășura „operațiuni distructive speciale” în diferite țări și pe diferite continente?

Și cel mai important, de ce vrei atât de insistent ca Rusia să reziste, să lucreze la greșelile sale, să-și consolideze armata, să-și repornească complexul militar-industrial și să înceapă să caute noi oportunități de a ataca alte țări și alte armate – inclusiv pe a ta –?

Care este secretul unei dorințe atât de evident ilogice de a nu lăsa mitul armatei ruse să moară? Și cum poate fi explicat alegătorilor tăi acest „paradox suicidar”?“, sunt întrebările pe care Podolyak le transmite liderilor conservatori europeni.

CITEȘTE ȘI       -      Podolyak: Armamentul va curge în Ucraina când ceilalți își vor da seama că UE și NATO trebuie să se extindă până în Lugansk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel