Data actualizării:
Data publicării:

Podolyak arată cine este, de fapt, în spatele Hamas: E evident! Este exact același model!

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Михаил Подоляк
Foto: Facebook Михаил Подоляк
Mykhailo Podolyak, consilierul președintelui Zelenski, a vorbit despre războiul din Israel.

Mykhailo Podolyak, consilierul președintelui Volodimir Zelenski, a făcut o paralelă, pe X, între războiul din Ucraina și războiul izbucnit, ieri, între Israel și Hamas.

„Poporul ucrainean este foarte conștient de ce este teroarea. Astăzi, mai mult decât oricine altcineva, dorim poporului din Israel curaj și forță pentru a depăși calvarul acestor zile și dorim Forțelor de Apărare ale Israelului putere și obținerea victoriei.

Atacul terorist nefast de astăzi este un atac nu numai asupra Israelului, ci și asupra ordinii globale. Agenda este aceeași: impunitatea ucigașilor, care uneori reiese din poziția: „să negociem cu teroriștii”. Teama elitelor conservatoare de nevoia de a pedepsi cu adevărat proscrișii.

CITEȘTE ȘI       -      Erdoğan, declarație controversată în plin conflict Israel - Hamas / Ce decizie a luat liderul turc - Reuters

Rusia arată de mai bine de 19 luni că poți viola, ucide civili, răpi și abuza copii, poți mutila morții și poți transforma teritoriile ocupate temporar într-un loc uriaș de tortură. Există oameni care spun că armele defensive pot duce la escaladare, că teroriștii ar trebui ascultați, că nu trebuie să vă apărați casele.

Rusia a deschis ușa către un iad  și a arătat tuturor celorlalți că impunitatea este acum nelimitată.

În Israel vedem exact același model, același model de comportament pe un teritoriu străin și același set de instrumente folosite de teroriștii Hamas. Puneți-vă întrebarea: Cine este în spatele Hamas și cine susține acest atac? Răspunsul este evident.

Este timpul pentru deciziile corecte. La toate nivelurile“, a scris Podolyak pe X.

CITEȘTE ȘI       -        Germania, decizie crucială în contextul războiului din Israel - Reuters

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel