Deputat Pro România, atac dur la Guvernul Orban. "Nu-i pasă de oameni, nu-i protejează pe medici"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Deputatul Pro România Gabriela-Maria Podaşcă lansează un atac dur la adresa Guvernului PNL. 

"Bătaia de joc a Guvernului PNL continuă!

Legea prin care paramedicii SMURD dintr-o serie de localități treceau în subordinea ISU nu se aplică nici astăzi, deși sunt aproape 5 luni de la promulgare. Situația ne-a fost semnalată chiar de unii dintre cei aproape 300 de paramedici nedreptățiți prin lipsa aplicării acestor reglementări.

Cum este posibil ca acest Guvern să-și bată joc fix de cei care-și sacrifică sănătatea și uneori chiar viața pentru țară? Cum este posibil ca nimeni să nu le comunice acestor paramedici motivele pentru care nu se pune în aplicare această lege? Cerem prim-ministrului Orban și ministrului Vela, să răspundă acestor întrebări chiar astăzi, în Parlament! Cerem aplicarea urgentă a legii 78/2020!

Acestui Guvern iresponsabil nu-i pasă de oameni, nu-i protejează pe medici, nu-i susține pe antreprenori și blochează sistemul de educație. Avem nevoie de un guvern pro România și pro români, cu un prim-ministru care să aibă capacitatea și voința de a opri prăbușirea României!", a scris Gabriela-Maria Podaşcă pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel