Pochettino este 'optimist' înaintea duelurilor cu Bayern din sferturile Ligii Campionilor
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
PSG - Real Madrid, optimi Liga Campionilor. Pochettino: Nu există o favorită
PSG - Real Madrid, optimi Liga Campionilor. Pochettino: Nu există o favorită
Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, s-a arătat "optimist" înaintea meciurilor din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, împotriva lui Bayern Munchen, în care vede cea mai puternică echipă din Europa în acest moment, transmite AFP.

"Suntem optimişti, echipa va fi competitivă, am eliminat-o pe Barcelona, ne vom concentra asupra lui Bayern, cu un singur obiectiv, să ne calificăm în semifinale", a declarat argentinianul pe site-ul lui PSG.

"E foarte greu să câştigi Liga Campionilor, trebuie să joci contra celor mai buni şi vom întâlni campioana en titre. Tragerea la sorţi n-avea cum să fie uşoară, iar surprize există, însă vom juca împotriva celor care sunt acum cei mai buni de pe continent", a spus Pochettino.

Bayern şi PSG au fost adversare în finala ediţiei trecute a competiţiei, câştigată de echipa germană cu 1-0. Venit la începutul lui ianuarie la PSG, "Poche" a trecut primul său examen în Europa, eliminând-o în optimi de finală pe FC Barcelona (4-1, 1-1) fără Neymar, accidentat. Vedeta braziliană este aşteptată pe gazon la meciurile cu Bayern (turul: 6/7 aprilie, returul: 13/14 aprilie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel