PNRR. Gabriel Dina (Pfizer România), după acțiunea Guvernului: Urmează greul
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Gabriel Dina, la dezbaterea online marca DC Media Group
Gabriel Dina, la dezbaterea online marca DC Media Group
Gabriel Dina, Corporate Affairs Manager la Pfizer România, a făcut declarații la dezbaterea DC Media Group „PNRR-urgențe pentru sistemul național de sănătate”.

Gabriel Dina, Corporate Affairs Manager la Pfizer România, a declarat la dezbaterea online marca DC Media Group „PNRR-urgențe pentru sistemul național de sănătate” că dorește să exprime „aprecierea noastră pentru instituțiile statului, respectiv președinție, românii care ne reprezint în Parlamentul European, Guvernul României și nu în ultimul rând, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene care are un rol atât de important în cadrul Planului de Redresare și Reziliență în România.”

În continuare, Gabriel Dina a afirmat că „am avut oportunități de consultare, de a veni cu recomandări, mai mult ca oricând.”

El consideră că „acesta este un lucru de apreciat”. „Sperăm să se păstreze și în perioada următoare pentru că acum suntem în faza incipientă a acestui plan. Se definește un draft de plan care va fi negociat, discutat cu Comisia Europeană.”, a mai spus Gabriel Dina la dezbaterea online organizată de DC Media Group.

„Din ce am aflat de la domnul europarlamentar doctor Cristian Bușoi, la sfârșitul lunii aprilie va fi revizuit și aprobat. Apoi urmează greul. Noi la strategii am stat întotdeauna bine, dar la fel de important va fi să ne mobilizăm pe planuri de acțiuni și pe implementarea acestora.”, a subliniat Gabriel Dina, Corporate Affairs Manager la Pfizer România.”

Dezbaterea online „PNRR-urgențe pentru sistemul național de sănătate”

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DCNews, DCMedical, DCBusiness, StiriDiaspora.ro, DefenseRomania.ro, Spectacola.ro și DCNewsTV, organizează astăzi, în intervalul orar 12:00 – 15:00 dezbaterea online: „PNRR-urgențe pentru sistemul național de sănătate”.

Evenimentul este transmis LIVE pe platformele DCNewsTV, DCNews și DCMedical, dar și paginile de Facebook și canalele YouTube ale acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel