PNL vrea demiterea lui Vlad Voiculescu. Fenechiu: Nemulţumirile clar există
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 10 apr, 17:21
WhatsApp
Facebook Vlad Voiculescu
Daniel Fenechiu (PNL) a indicat că luni, în şedinţa Biroului Politic al PNL, liberalii ar putea cere demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, pe fondul nemulţumirilor evidente din ultima perioadă. 

"În calitate de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, voi solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Naţional, demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Tot circul, bâlbâiala şi bătaia de joc la adresa pacienţilor de la Spitalul Foişor a umplut paharul. Pacienţii cu diferite boli nu mai pot fi ignoraţi şi daţi la o parte în detrimentul pacienţilor infectaţi cu COVID. Chiar dacă managementul Spitalului Foişor s-a opus transformării în unitate COVID-19, printr-o scenă similară cu prelungirea carantinării Timişoarei, s-a dat un ordin - ignorând voinţa şi argumentele celor de acolo - prin care au fost evacuaţi în toiul nopţii zeci de pacienţi", a scris Ben Oni Ardelean pe Facebook.

Daniel Fenechiu: Nemulţumirile clar există 

Senatorul Daniel Fenechiu a spus că o decizie în acest sens va fi luată în Biroul Politic al PNL, dar că nemulţumirile în ceea ce priveşte activitatea lui Vlad Voiculescu sunt în creştere. În plus, acesta a reacţionat şi cu privire la ameninţările USR-PLUS, care spun că ar putea rupe coaliţia dacă Vlad Voiculescu va fi îndepărtat. 

"Eu nu cred că problema majoră este poziţia USR-PLUS. Luni, PNL va avea biroul executiv. Domnul Ben Oni Ardelean este vicepreşedinte, îşi va susţine punctul de vedere. Mai sunt şi alţi colegi care s-au exprimat în acest sens. Ulterior, liderii PNL vor discuta cu factorii de decizie din USR-PLUS şi UDMR. Oamenii sunt liberi să se exprime, iar nemulţumirile clar există", a spus Daniel Fenechiu la Antena 3. 

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro