PNL va cere o evaluare a proiectelor din PNRR, a anunțat Stroe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ionuț Stroe / Foto: gov.ro
Ionuț Stroe / Foto: gov.ro
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat că partidul va cere 'o evaluare clară a stadiului în care pregătim și implementăm PNRR'. 

După ședința BEx, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a făcut declarații de presă. Printre altele, acesta a spus că partidul va cere o evaluare a proiectelor din PNRR.

'Știți foarte bine că o bună parte a acestor reforme, multe dintre ele sunt deja începute, altele au termen de îndeplinire chiar în acest an. 64 de reforme dintre care 27 sau 24 au termen în acest an. 107 investiții.

În acest moment ne dorim o evaluare, nu ne dorim întârzieri privind exercițiul financiar multianual. Nu ne dorim întârzieri în ceea ce privește elaborarea ghidurilor. Acesta este motivul pentru care cerem săptămâna viitoare o evaluare clară a stadiului în care pregătim și implementăm PNRR.', a declarat Ionuț Stroe. 

VEZI ȘI: PNL îl cheamă în Parlament pe șeful ASF

Partidul Național Liberal îl cheamă în Parlament pe șeful ASF, după explozia prețului polițelor RCA.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a anunțat, luni, că șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, va fi chemat în Parlament pentru a explica din ce cauză au crescut atât de mult prețurile polițelor RCA.

'Vom solicita audierea președintelui ASF într-o ședință comună a Comisiilor de Buget și prezentarea anumitor justificări pentru prețurile RCA și soluțiile pe termen lung. Trebuie să ne asigurăm că în momentul de față ASF studiază și bineînțeles vine cu soluții pentru reducerea prețului polițelor.', a spus, luni, Ionuț Stroe.

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Surse - PSD, atac la Cîțu. Președintele PNL, mesaj ferm în ședința de luni: Nu e un mod de lucru în echipă. Să spună dacă vor cu noi

Potrivit unor surse DCNews, Florin Cîțu, președintele PNL, le-ar fi transmis, luni dimineață, liderilor liberali din Biroul Executiv că vrea să deschidă o discuție în coaliția de guvernare cu privire la presupuse atacuri ale PSD. 'Să spună sau nu daca vor cu noi', ar fi transmis Florin Cîțu.

Președintele PNL, Florin Cîțu, și-ar fi exprimat nemulțumirea față de social-democrați în ședința de luni a conducerii PNL.

'Sunt anumite teme ridicate în spațiul public de partenerii de guvernare, înainte de coaliție, în ultima vreme', le-ar fi spus, potrivit surselor citate, Florin Cîțu liderilor liberali. 

Citește mai mult AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel