PNL și-a stabilit coordonatorii de campanii: Florin Roman, Rareş Bogdan şi Dan Motreanu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Dan Motreanu, PNL/ Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Dan Motreanu, PNL/ Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
După mai multe dezbateri, PNL a reușit să stabilească coordonatorii de campanie pentru toate celelalte runde de alegeri.

În cadrul unei întâlniri desfășurate marți, Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a anunțat numele coordonatorilor echipelor de campanie pentru alegerile locale, europarlamentare și prezidențiale. Potrivit declarațiilor făcute de purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, aceștia sunt Florin Roman, care va coordona campania pentru alegerile locale, Rareș Bogdan, responsabil cu campania pentru alegerile europarlamentare, și Dan Motreanu, care va conduce echipa de campanie pentru prezidențiale. Stroe a subliniat că aceste decizii au fost luate în cadrul ședinței de conducere a PNL și reprezintă pași importanți în pregătirea și organizarea strategiilor electorale pentru aceste scrutine.

„PNL, în şedinţa structurii centrale de conducere, a luat câteva decizii importante. Prima dintre ele este o decizie referitoare la stabilirea coordonatorilor echipelor de campanie ale Partidului Naţional Liberal. În ceea ce priveşte alegerile locale, vicepreşedintele Florin Roman va asigura conducerea echipelor de campanie. Pentru alegerile europarlamentare, şef al echipelor de campanie va fi domnul europarlamentar şi prim-vicepreşedinte Rareş Bogdan, iar în ceea ce priveşte proiectul prezidenţial pe care evident ni-l dorim şi pentru care încă de pe acum ne pregătim - domnul prim-vicepreşedinte Dan Motreanu va asigura conducerea echipelor de campanie”, a precizat Stroe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel