PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand de minciuni repetate: Lumea i-a văzut adevărata față și lipsă de caracter / foto
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Facebook USR Belgia / Clotilde Armand
Facebook USR Belgia / Clotilde Armand
PNL Sector 1 atrage atenția că primarul sectorului, Clotilde Armand, nu-și cunoaște proiectele și minte cu privire la acestea.

Într-o postare pe Facebook, PNL Sector 1 atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă sectorul ca urmare a atitudinii primarului Clotilde Armand. În acest sens, cei de la PNL au venit cu informații care dovedesc faptul că aceasta minte și nu își cunoaște proiectele:

„Armand "panseluță" se face de râs și online!

În loc să își ceară scuze pentru calomnia și evidenta sa confuzie de acum 3 zile, după ce a fost prinsă cu minciuna în legătură cu proiectul pentru strategia de management și cu programele de digitalizare, primarul Armand revine astăzi și minte din nou! Pe lângă un atac rușinos la persoană primarul minte asumat, din nou, despre proiectul său incomplet. Asta deși actele transmise de PNL Sector 1 ieri presei au demonstrat că primarul habar n-are despre propriile proiecte sau despre respectarea legii!

Viceprimarul Sectorului 1 transmite din nou informațiile publice care demonstrează minciuna și confuzia primarului Armand. Pentru primar este evidentă disperarea. Lumea i-a văzut adevărata față și lipsă de caracter iar dânsa și consultanții săi politici fac orice pentru pagina sa de Facebook! Dovezile sunt atașate mai jos.

Viceprimarul Ramona Porumb a declarat astăzi următoarele:

"Primar online pe facebook, offline în administrație

Haideți sa vedem cum stă situația de fapt cu privire la digitalizarea primăriei, pas cu pas:

1. În data de 28.06.2022 primăria sector 1 pune în dezbatere publică, pe site-ul instituției, proiectul Strategia de management și dezvoltare instituțională a Primăriei Sectorului 1 al Municipiului București(SMDI) pentru perioada 2022-2023 și a Planului de acțiune pentru implementarea strategiei  de management și dezvoltare instituțională a Primăriei Sectorului 1 al Municipiului București (SMD1) pentru perioada 2022-2023

Procedura de dezbatere se încheie pe data de 08.08.2022, conform anunțului. (vezi foto 1)

2. În data de 29.07.2022, în cadrul ședinței de consiliu local, este supus votului ”Proiectul de hotărâre privind aprobarea și finanțarea proiectului -Transpunerea în practică a principiilor bunei guvernări la nivelul Sectorului 1 al Municipiului București prin implementarea Strategiei de management și dezvoltare instituțională a Primăriei Sectorului 1 al Municipiului București (SMD1) pentru perioada 2022-2023 în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. 

Ținând cont de faptul că proiectul adus de primar la vot presupune finanțarea implementării unei strategii, ce se află până pe data de 8 august în dezbatere publică, vă întreb: cum poate fi votat un proiect al cărui obiect principal, STRATEGIA, NU A FOST ADOPTAT de consiliul local?

Ce doriți să implementați când documentul care transpune direcțiile de dezvoltare este încă în consultare publică? De ce puneți carul înaintea boilor? (proverb românesc) Sau probabil, așa cum ne-ați obișnuit, nu vreți să realizați nimic, urmărindu-vă doar propria publicitate?“, întreabă viceprimarul Ramona Plumb.

„Cine blochează digitalizarea și dezvoltarea Sectorului 1?“

„Înainte de a mistifica adevărul și de a acuza consilierii locali PNL că vă blochează proiectele, deschideți ACEL SERTAR în care țineți peste 20 de proiecte ale PNL și scoateți SECTORUL 1 DIGITAL - privind demararea procesului de digitalizare în administrația publică a Sectorului 1, depus în data de 10 mai 2022. (vezi foto 2)

Oare cine blochează de fapt digitalizarea și întreaga dezvoltare a sectorului 1?

Înțelegem că administrația publică din România este încă o necunoscută pentru dumneavoastră, dar ați putea să cunoașteți măcar ceea ce conțin proiectele pe care le propuneți. În prezent acestea sunt în totală discordanță. Cu privire la implementarea aceleiași strategii, afirmați că doriți să o realizați prin fonduri europene, doar că în documentul supus dezbaterii publice (Fișa.nr.24 – Accelerarea procesului de digitalizare în cadrul PS1 – vezi foto 3) indicați ca sursă de finanțare bugetul local al sectorului 1.

Deci, care este adevărul?

Și încă ceva, Strategia este pentru perioada 2022-2023, nu 2022-2030, așa cum ați afirmat. Toate aceste detalii poate sunt nesemnificative pentru dumneavoastră, dar dovedesc faptul că nu vă cunoașteți proiectele și nici nu le susțineți, lipsind de la toate ședințele de consiliu local pe care le convocați. #PRIMAROFFLINE"“, se arată în mesajul postat de PNL Sector 1 pe Facebook.

„După ce am prins-o cu minciuna ce face primarul Armand? În loc sa își ceara scuze, sa zică elegant ca a fost o confuzie si vine săptămâna viitoare si cu strategia în consiliu pentru vot, mai minte încă o data spunând același lucru! Asta deși actele pe care le-am evocat ieri demonstrau adevărul contrar spuselor dânsei!“, a transmis Daniel Ciungu, consilier local PNL Sectorul 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel