PNL Sector 1: Clotilde Armand continuă să blocheze bugetul. Convoacă ședințe extraordinare, dar nu participă la niciuna!
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
PNL Sector 1: Clotilde Armand continuă să blocheze bugetul. Convoacă ședințe extraordinare, dar nu participă la niciuna! / Foto: Facebook Clotilde Armand
PNL Sector 1: Clotilde Armand continuă să blocheze bugetul. Convoacă ședințe extraordinare, dar nu participă la niciuna! / Foto: Facebook Clotilde Armand
PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că blochează bugetul Sectorului 1 al Capitalei.

PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că blochează votul pe bugetul Sectorului 1 al Capitalei, convocând ședințe extraordinare, dar fără să participe la ședințele Consiliului Local.

"Clotilde Armand continuă să blocheze bugetul Sectorului 1. Convoacă ședințe extraordinare pe tema bugetului, dar nu participă la niciuna!

Clotilde Armand continuă să sfideze legea și locuitorii Sectorului 1 prin neaplicarea procedurilor legale privind votul pe bugetul Sectorului 1.
Deși legea prevede expres că primarul trebuie să participe la dezbaterea bugetului în ședința de Consiliu Local, unde trebuie să-l prezinte și explice, Clotilde Armand convoacă ședințe peste ședințe la care în mod ostentativ nu participă.

"Clotilde Armand preferă să conducă primăria de pe Facebook"

În schimb, în loc să participe la ședința pe care tot dânsa a convocat-o azi, 15.03.2023 sau la cea din 10.03.2023, Clotilde Armand preferă să conducă primăria de pe Facebook, crezând că totul se rezolvă de la sine. Cere 1,1 miliarde lei, însă nu se deranjează să explice transparent ce vrea să facă cu aceștia!

PNL Sector 1 cere în mod imperios primarului Sectorului 1 să nu încalce legea, să participe la ședințele Consiliului Local și să justifice bugetul Sectorului 1 așa cum îi cere legea!", transmite PNL Sector 1 într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel