PNL, reacție după ce Oancea, primar Deva, și-a trimis șoferul să combată corupția
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Florin Oancea a obținut o victorie zdrobitoare în Deva, la alegerile locale desfășurate duminică, 5 noiembrie, doar că o gafă din trecut nu îl lasă să-și savureze, pe deplin, succesul. 

Primarul, votat de peste 9.000 de oameni, a fost exmatriculat de la programul de masterat pentru că a trimis șoferul în locul lui la examen. Fapta comisă datează din 2006, iar tema examenului era, paradoxal, corupția și modalități de combatere a acesteia.

DC News l-a contactat pe Ionel Dancă, noul purtător de cuvânt al PNL, pentru a afla poziția oficială a partidului cu privire la scandalul în care este implicat Florin Oancea, noul primar din Deva.

"Nu este nimic de comentat în situația respectivă. A fost un incident petrecut acum zece ani. Este o ciorbă reîncălzită pentru niște interese contrare PNL. Locuitorii orașului Deva i-au acordat încrederea lor cunoscând această situație. Au apreciat experiența administrativă și orientarea politică de dreapta a domnului Florin Oancea. Ce s-a întâmplat la Deva este o victorie incontestabilă a PNL. Acesta este punctul de vedere al partidului. Domnul Florin Oancea a explicat, la momentul respectiv, ce s-a întâmplat și a suportat consecințele urmare a incidentului", a spus Ionel Dancă în exclusivitate pentru DC News.

Florin Oancea a primit 1000 de lei amendă pentru incidentul cu șoferul său de la Universitatea Vasile Goldiș.

[citeste si]

Liberalul a candidat la alegerile parţiale de duminică şi a obţinut peste 9.000 de voturi din cele 21.570 de voturi valabil exprimate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel