PNL, racolare primari PSD. Lucian Romaşcanu acuză PNL de fals. "Am strâns dovezile"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a spus într-o conferinţă de presă că plecarea primarilor PSD la PNL poate fi privită din două puncte de vedere. 

"Nu voi spune cifra exactă a primarilor plecaţi din PSD. Dar ce s-a întâmplat se poate discuta pe 2 paliere. Primul palier este cel al liberei conştiinţe, al celor care consideră, din orice fel de motive, că le e mai bine în altă parte. Lucrul ăsta s-a întâmplat în ambele sensuri. Al doilea palier este cel penal, care s-a concretizat din partea noastră într-o plângere penală. Pe partea liberei conştiinţe, fiecare face ce vrea. În ceea ce priveşte enunţul celor de la PNL, că s-au întors primarii care au plecat de la PNL la PSD cu OUG 55, este fals.

Mai puţin de 15 la sută dintre cei care au plecat de la PSD erau trecuţi în baza acelei ordonanţe. Sigur că avem dovezi, plângeri, apariţii publice ale primarilor care au fost şantajaţi. S-au plâns direct către partid, am strâns dovezile, dar unii au ieşit şi în spaţiul public spunând aceleaşi lucruri", a declarat Lucian Romaşcanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel