PNL nu se va ralia la numirea unui nou premier, spune Norica Nicolai
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
nicolai
nicolai

Europarlamentarul PNL, Norica Nicolai, este de părere că România trebuie să fie foarte atentă la ceea ce se întâmplă la granițele ei, aceasta având prioritate față de orice dezbatere politică. Este mai importantă stabilitatea și securitatea țării, decât discuțiile pe care le facem în România de doi trei ani încoace. În privința unei ralieri a PNL la intenția lui Băsescu de a numi un nou premier, Nicolai spune că nu se pune această problemă. 

Din punctul meu de vedere, discursule președintelui nu ar mai trebui să-l urmărim niciunul ca să-i facem agenda publică după discursurile domnului Băsescu că dorește să devină premier. Este singura lui soluție de ieșire, dar această soluție de ieșire poate să fie șn 2016, dacă partidul, care nu este condus de domnul Boc, ar putea să depășească un prag care să câștige.

După opinia domnului președinte, domnul Boc este deja membru al Mișcării Populare și mai puțin al Partidului Democrat.

În opinia europarlamentarului liberal, premierul Ponta, alături de UDMR, alături de strânsura din politica românească care migrează când este cazul dintr-o parte în alta, la ordin sau nu, probabil că va reuși să treacă noul Guvern prin Parlament.

Despre o posibilă raliere a PNL la dorința lui Traian Băsescu de a desemna un nou premier, Nicolei spune că NU. "PNL se va ralia doar la ceea ce prevede Constituția. Întotdeauna ca partid am avut o preocupare în a respecta prevederile Constituției", a mai declarat europarlamentarul liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel