PNL îi cheamă pe membrii demisionari din Pro România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Ponta - Pro Romania
Victor Ponta - Pro Romania
Preşedintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, a anunţat public că este dispus să încerce o viitoare colaborare cu membrii Pro România Brăila, care au demisionat în bloc din partidul condus de Victor Ponta.

'Am văzut poziţia membrilor Pro România din Brăila şi vreau să le transmit tuturor celor care vor să participe la reconstrucţia oraşului şi judeţului Brăila că vor găsi în mine un partener de discuţii. Îmi doresc să stabilesc un contact cu cei care au reuşit să obţină la Brăila o performanţă electorală bună şi care ar putea să contribuie la ceea ce înseamnă proiectul PNL pentru Brăila, în anul electoral viitor', a declarat Dănăilă. Organizaţia Pro România Brăila a demisionat în bloc din partid, sâmbătă, în urma unei şedinţe lărgite în care şefii şi membrii din organizaţia judeţeană şi cea municipală au decis să îşi ia 'rămas-bun de la politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2)'.

'În urma consultărilor cu membrii din Organizaţia Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2). În urma atacurilor constante pe care preşedintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizaţii din partid, cât şi la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stânga, ne prezentăm demisia', se arată într-un comunicat de presă remis de Pro România Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel