PNL și PDL, război în teritoriu. "Nu pot să fiu dușman cu PSD"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
PNL
PNL
Fuziunea dintre PDL și PNL creează revoltă în teritoriu. 

PNL-ul din teritoriu este nemulțumit de o posibilă fuziune. Politicienii vor în continuare colaborarea cu PSD. Cei mai revoltați sunt cei din Prahova, care spun: 

"Cu mine au alergat PSD și PNL ca să ies deputat. PDL, știți dumneavoastră cum m-a vorbit și cum m-a făcut. Nu pot să mă împrietenesc cu PDL și să fiu dușman cu PSD acuma”- Sorin Teju, deputat PNL.

"Suntem împotriva oricărei fuziuni, indiferent cu ce partid. PNL să nu își piardă identitatea celor 139 de ani"- Grațiela Gavrilescu, deputat PNL.

VEZI și: Băsescu i-a propus lui Blaga fuziunea PMP-PDL. Ce răspuns a primit

"Un partid care este urmașul fostului FSN nu are ce să caute și să fie cu un partid istoric"- Paul Dumbrăvanu, deputat PNL.

"Suntem toți liberali autentici, liberali serioși, mai puțin președintele, care, iată, a ales să încuie sediul și să încerce niște cooptări cu niște primari foarte doctrinari, ca să își asigure o majoritate"- Bogdan Nica, vicepreşedinte al PNL Prahova.

"Nu am o plăcere în a avea o alianţă cu PDL. Însă sunt un membru vechi al PNL. Dacă e ordin, cu plăcere. Dacă e vot majoritar, cu plăcere"- deputatul PNL Nicolae Alexandri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel