PNL, greșeli majore. Explicația scorului de 20%
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Toată campania electorală pentru alegerile parlamentare a fost o așteptare a unei ”lebede negre” care să provoace o răsturnare de situație. Așteptând lebăda neagră, am avut parte de o ”landslide” care a dus la scorul fără precedent al PSD, atrage atenția Val Vîlcu. 

”Strategia PNL, dezastruoasă încă de la început, a fost îngropată de rezultatul votului. Dacian Cioloș nu și-a asumat candidatura, în primul rând, a acceptat ceva `artificial`. Pe de altă parte a creat o înverșunare cu privire la înnoirea clasei politice, că au înțeles lecția după Colectiv”, subliniază Val Vîlcu. 

Jurnalistul amintește că, într-un interviu pentru DCNews, Alina Gorghiu spunea că PNL e elitist, subliniind că ”acestea sunt elitele, 20%”.  

”Au fost greșeli grave de campanie, care pun în discuție echipa de campanie și strategia PNL. PNL a împărțit același premier cu USR, stimulând partidul lui Nicușor Dan. Simplul fapt că PSD începe cu 4 și PNL cu 2 anulează orice discuție” mai atrage atenția Val Vîlcu. 

Totodată, jurnalistul mai consideră că, alergând după voturile nehotărâților, PNL și-a neglijat electoratul propriu, care fie nu s-a mai simțit reprezentat, fie a ales să nu mai iasă la vot.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel