Data publicării:

PNL Argeș lansează platforma Pitești Tech City

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: PNL
Foto: PNL
PNL Argeș lansează un program prin care vizează remodelarea economică a Municipiului Pitești, pe modelul administrației conduse de Emil Boc, la Cluj.

„În 2024, lucrurile se schimbă în Pitești, în Argeș. PNL Argeș lansează platforma Pitești #TechCity. Argeșenii merită un salt de bunăstare.

Ce este platforma Pitești #TechCity? Este modelul de succes "Cluj Innovation City 2012" adaptat la nevoile Argeșului. Ce a făcut acest model pentru Cluj? La 10 ani de la implementare, proiectul Cluj Innovation City, cu o administrație liberală capabilă, a generat 20 de mii de angajați clujeni în IT cu salariul mediu mai mare cu 10% decât cei din București.

Sunt cifre clare. Sunt rezultate palpabile.

PNL dorește să ofere populației din Argeș același salt de bunăstare pe care l-a realizat populația Clujului! Pitești, reședința județului și cel mai mare oraș din Argeș, trebuie să fie noua casă a acestui proiect.

Ce se va obține concret: 10 mii de locuri de muncă suplimentare în domenii cu salarii superioare celor din București.

Ce se va întâmpla: PNL va mijloci atragerea de finanțări și investitori pentru completarea ecosistemului de afaceri în jurul conceptului Pitești #TechCity. Va lansa conferințe și oferte educaționale, va facilita mese rotunde și evenimente, precum și training-uri pentru a accelera saltul întregii zone.

Acest proiect va schimba complet economia întregului Argeș. Așa cum am făcut la Cluj”, a transmis PNL Argeș pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel