PNL anunţă componenţa „guvernului din umbră“. Crin Antonescu, premier
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Partidul Naţional Liberal va prezenta, în cursul acestei săptămâni, componenţa „guvernului din umbră“ al PNL, avându-l în frunte pe Crin Antonescu, o altă structură decât guvernul alternativ pe care liberalii încearcă să-l construiască împreunî cu PSD.

„În cursul acestei săptămâni, voi anunţa componenţa echipei (guvernului din umbră - n.r.)“, a declarat Crin Antonescu înaintea începerii şedintei BPC al PNL. Întrebat care este propunerea de premier pentru guvernul din umbră, Antonescu a menţionat că îşi asumă această postură în calitate de preşedinte al formaţiunii liberale, explicând că premierul unui guvern de criză e o altă chestiune. "În calitate de preşedinte, evident că îmi asum această postură, dacă Delegaţia Permanentă mă va mandata împreună cu echipa. Chestiunea cu Johannis sau un independent în fruntea guvernului de criză e altceva", a conchis Antonescu. „Sunt două chestii diferite: una e guvernul alternativ, alta e guvernul din umbră", a precizat preşedintele PNL.

El a menţionat că în relaţia cu PSD există un grup de lucru care încearcă să identifice elementele minimale comune ale unui program, precizând că nu are în agendă o întâlnire cu liderul social-democrat, Victor Ponta, în cursul acestei zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel