PNL se luptă cu RTV în cazul Andreei Lambru
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
lambru dc
lambru dc

Partidul Național Liberal acuză România Tv că a declanșat o campanie de denigrare după ce Andreea Lambru a fost numită în funcția de secretar general adjunct al Guvernului. Liberalii susțin că informațiile prezentate de postul de televiziune reprezintă ”o sumă de falsuri și calomnii la adresa PNL,” se arată într-un comunicat de presă.

După ce Andreea Lambru l-a înlocuit pe Dan Mihalache în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, au început să apară informații despre trecutul sau cariera tinerei în vârstă de 27 de ani. Cea mai mare vâlvă a făcut-o un presupus scandal sexual, al căror protagoniști ar fi Andreea Lambru și Mihai Bălășescu, un membru al formațiunii politice. PNL condamnă Rtv, televiziunea care a făcut publice aceste informații, de tendențiozitate și atacuri la adresa președintelui partidului, Crin Antonescu. ”PNL dezavuează implicarea directă în această diversiune mediatică a numelui președintelui Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, și a unor lideri liberali, ceea ce ne face să credem că este vorba despre o acțiune tendențioasă și deliberată, menită să lovească din nou în imaginea președintelui Antonescu și a Partidului Național Liberal,” se arată în comunicatul de presă transmis de liberali.

PNL își arată regretul că televiziunea menționată a recurs ”din nou” la practici menite să coboare campania electorală la un nivel foarte scăzut, când, posturile TV ar trebui de fapt să dea dovadă de imparțialitate. ”Ne exprimăm regretul că postul de televiziune România Tv recurge din nou la asemenea practici în campania electorală și a înțeles să coboare dezbaterea publică la nivel atât de jos, în condițiile în care acest post de televiziune, ca și celelalte posturi TV, ar trebui să prezinte informații imparțiale, echilibrate și documentate,” mai scrie comunicatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel