PNL a pierdut DOCUMENTUL PROTOCOLULUI de înființare a USL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
PNL se confruntă în interiorul formațiunii cu un „caz Bechtel”. Liberalii au pierdut orginalul documentului protocolului de înfiinţare a alianţei politice Uniunea Social Liberală. În aceste condiții,  liberalii au solicitat Tribunalului Bucureşti o copie legalizată, pentru a demara procedurile de denunţare a USL.

Surse din PNL citate de Mediafax au dezvăluit că după ce la nivelul conducerii formațiunii, înaintea Congresului PNL, s-a luat decizia denunţării juridice a USL, liberalii au constatat că nu deţin orginalul documentului de constituire al alianţei.

Astfel, pentru a iniţia procedurile juridice la Tribunalul Bucureşti, în sensul denunţării USL, PNL a trebuit să solicite de la instanţă o copie legalizată a protocolului. Documentul este necesar în dosar, alături de cererea de desfiinţare a alianţei.

Copia protocolului USL a fost ridicată de reprezentanţii PNL de la Tribunalul Bucureşti, în urmă cu o săptămână.

Conform surselor citate, la nivelul Delegaţiei Permanente a PNL, care se va întruni marţi, va fi prezentată o informare asupra procedurilor judiciare de denunţare a USL, dar şi a Alianţei de Centru Dreapta dintre PNL şi PC.

Vezi și: Prima reacție din PSD, după solicitarea PNL la TMB

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel