PMP se pregătește pentru anul revanșei. Anișoara Stănculescu: Votanții de dreapta trebuie să aibă o alternativă în 2024
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Anișoara Stănculescu, președintele organizației PMP Dolj și vicepreședintele PMP, a susținut un discurs important la cel mai mare congres al PMP.

„Dragi colegi, permiteți-mi să încep prin a vă aplauda. Asta pentru că ne aflăm astăzi în această sală la cel mai amplu eveniment organizat de PMP de la început și până în prezent. Vreau să vă spun că acest lucru este foarte important. Este un semn de loialitate, de bună credință, și este un semn că am depăși eșecul electoral din 2020 și mergem împreună mai departe. Suntem în această sală cred că mai mult de 1.300 de oameni, ceea ce înseamnă că PMP înseamnă «Partidul Meu Poate».

Suntem 50 de PMP-iști de la Dolj, sunt mândră de echipa PMP Dolj căreia îi mulțumesc. Suntem al treilea partid la nivel național ca număr de aleși local. De aici, trebuie să avem puterea de a renaște, de a aborda cu succes alegerile din 2024. Consilierii, aleșii locali sunt puterea noastră”, a transmis reprezentantul județului Dolj.

Dacă PMP era la guvernare, România nu ar mai fi fost în criză politică

„Eu cred cu tărie că dacă PMP ar fi astăzi în Parlament și probabil în arcul guvernamental, România nu ar fi trecut prin criza politică de astăzi. Cred că am fi fost o busolă a lucidității, a bunului simț public, politic. Pentru că tocmai această calitate le lipsește politicienilor puterii. Au uitat de ce au fost aleși în fruntea țării, au uitat că trebuie să reprezinte interesele cetățenești, au uitat promisiunile din campaniile electorale.

În condițiile în care tot mai mulți aleși locali PNL merg în barca PSD, am un sentiment plenar că e nevoie de noi, de PMP, ca de o voce rațională, echilibrată, patriotică, care să pună interesele naționale mai presus de orice interese de grup sau private”, a adăugat Anișoara Stănculescu.

Parlamentul trebuie să aibă un partid de dreapta în 2024, acela fiind PMP

Moțiunea colegului sucevean Marian Andronache are un titlu sugestiv: «Administrația, mai aproape de cetățean». Nu cred că putea Marian să găsească o temă mai actuală, mai deficitară. Spun asta pentru că relația dintre administrație și cetățean nu este una normală, este o relație deficitară.

Eu cred că PMP este vocea rațiunii între incompetența partidelor care susțin guvernul, între manipulările AUR și marginalizarea USR. Și în condițiile în care PNL devine din ce în ce mai mult un PSD, cred că votanții de dreapta trebuie să aibă o alternativă în 2024, trebuie să aibă pe ce pune ștampila. Trebuie să aibă ce vota. În 2024, în Parlament trebuie să intre un partid autentic de dreapta, iar acesta nu poate fi decât PMP!

PMP trebuie să însemne de astăzi pentru noi: «Putem, Merităm, e Posibil»”, a conchis ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel