Urmărește emisiunea live
PMP, ATAC la USR: A făcut un COMPROMIS de neînțeles cu PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dan Barna
Dan Barna
Eugen Tomac a lansat un atat la USR, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Eugen Tomac a fost întrebat dacă PMP ar putea să facă un Guvern cu PSD sau USR, în cazul în care PNL nu reușește la alegerile din 6 decembrie. 

"PMP s-a născut în opoziție, s-a consolidat în opoziție. În această perioadă am susținut Guvernul PNL și toate deciziile sunt exclusiv deciziile PNL. Noi suntem încrezători că după aceste alegeri vor exista premise pentru a se crea o largă coaliție de dreapta, care să dea țării un Guvern stabil pentru o lungă perioadă de timp, un Guvern capabil să fructifice oportunitățile pe care le avem în față. Nu avem în calcul o altă opțiune. Noi nu putem sta la masă cu PSD, este exclusă.

Vă mai spun ceva extrem de important. Am văzut cu câtă patimă încerca să ducă în eroare USR-ul opinia publică în campania de la locale. Imediat după locale, partidul care a făcut cel mai rușinos compromis cu PSD, în ultimii patru ani de zile, a fost USR, prin decizia de a-l susține pe Florin Iordache în fruntea Consiliului Legislativ și plantarea unui adjunct al lui Florin Iordache, prin senatorul Dîrcă, USR a făcut un compromis pe care niciodată nu l-am înțeles și nu-l voi înțelege", a declarat Eugen Tomac, în exclusivitate pentru DC NEWS

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel