PMP alianță PNL. Băsescu SURPRINDE după anunțul Alinei Gorghiu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Traian Băsescu a declarat că o apreciază mai mult pe Alina Gorghiu, după afirmaţia acesteia potrivit căreia USL a fost o construcţie pentru a lupta împotriva fostului şef al statului. El spune că astfel, preşedintele PNL recunoaşte că 'locul electoratului PDL este la PMP'.

'Aşa este. Uite, deşi nu o apreciam, este un lucru extraordinar când un politician la vârful unui partid, indiferent cum îl cheamă, recunoaşte că au nenorocit o ţară pentru că voiau să lupte împotriva lui Băsescu. După declaraţia asta cred că o să o apreciez mai mult pe Alina Gorghiu', a declarat Traian Băsescu luni seară, la B1Tv, întrebat despre o afirmaţia preşedintelui PNL, potrivit căreia USL a fost 'o greşeală, o construcţie pentru a lupta împotriva lui Traian Băsescu'.

VEZI ȘI: Ponta a RĂBUFNIT după ce a spus Gorghiu despre USL

'Eu îi mulţumesc mult pentru că asta va arăta electoratului PDL că locul lui e la PMP, nu acolo. Deci, îi mulţumesc, a fost foarte corectă. Eu sper ca această declaraţie trezeşte nu pe politicienii PDL, de care m-am despărţit brutal, pentru că au furat o Convenţie unii din ei, dar electoratul PDL să înţeleagă că locul lor nu este să susţină acest PNL în care PDL-ul a dispărut. Locul lor e la PMP', a spus Băsescu.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că USL a fost o greşeală şi a exclus alianţe cu PSD şi PMP după alegeri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel