PMB, vacanțe gratuite la mare pentru 1740 studenți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Litoral România
Litoral România
Primăria Capitalei desfăşoară, între 30 iulie şi 9 septembrie, o serie de şcoli de vară, pe litoralul românesc, destinate studenţilor cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani. 

PMB le achită studenților şase nopţi de cazare şi trei mese în fiecare zi, conform unui anunţ postat pe site-ul Municipalităţii.

Şcolile de vară finanţate de Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti (CTMB), se desfăşoară în staţiunile Eforie Nord şi Neptun, timp de şase săptămâni.

Începând cu data de 30 iulie, când prima serie a plecat deja pe litoral, în fiecare săptămână, pe datele de 6, 13, 20, 27 august şi 3 septembrie, un grup de cel mult 100 de tineri va pleca în staţiunea Neptun, în timp ce alţi maximum 190 de studenţi vor merge în tabăra din Eforie Nord.

Condițiile

„Alocarea unui loc în cadrul Şcoli de Vară se face respectând principiul <>, în limita locurilor disponibile, în ambele staţiuni. Pentru a participa în acest program trebuie îndeplinită cel puţin una din cele două condiţii: vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, cu domiciliul sau reşedinţa în municipiul Bucureşti, sau studenţi ori masteranzi cu vârsta maximă de 35 de ani, înscrişi la o facultate de stat sau privată din municipiul Bucureşti”, se precizează pe site-ul CTMB, la secţiunea privind şcolile de vară.

Ceea ce vor face tinerii în cadrul acestor şcoli nu este foarte clar explicat.

În formularul de înscriere se cere aplicantului să precizeze care sunt domeniile sale de interes.

Astfel, are de ales între „Muncă şi antreprenoriat”, „Educaţie non-formală şi cultură”, „Sănătate, sport şi recreere” şi „Participare şi voluntariat”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel