Pluto revine în Capricorn pe 2 septembrie! Se anunță schimbări radicale pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă schimbările pe care ni le va aduce Pluto din 2 septembrie, când se va întoarce în Capricorn. 

Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008. Acest tranzit a adus schimbări majore, atât pe plan mondial, cât și la nivel de individ. După cum știm, Pluto este planeta care provoacă transformări radicale și situații extremiste.

Tranzitul lui Pluto prin Capricorn este menit să cutremure cele mai puternice instituții, să dărâme sau să ofere și mai multă putere unor lideri. 

În perioada 2023-2024, Pluto a avut un du-te-vino continuu între Capricorn și Vărsător. Dar, pe 2 septembrie 2024, va reveni ultima dată în Capricorn, unde va sta până pe 20 noiembrie. Când va intra în Vărsător, tranzit care va dura până în 2044. 

Zodiile care vor fi cele mai afectate între 2 septembrie și 20 noiembrie sunt cele cardinale. Adică vorbim despre Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Acestea patru se vor trezi implicate în lupte de putere fără voința lor. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Pluto revine în casa a zecea. Din 2008 până în prezent, câte schimbări ai experimentat în carieră? Cum te-ai raportat la autorități? Ai reușit să-ți recâștigi puterea sau ai căzut în capcana victimizării? Pluto îți pregătește un nou test, până pe 20 noiembrie, pentru a te ajuta să înțelegi mai bine. Și ca să îți dai seama ce statut profesional vrei. 

Taur / Ascendent în Taur

Este cazul să conștientizezi cum te-ai raportat la partea spirituală din 2008 până acum. Ai devenit mai religios sau te-ai îndepărtat de credință? Ce cursuri ai început, dar nu ai reușit să le finalizezi? Mulți dintre voi ați călătorit în această perioadă. Pluto revine pentru a te ajuta să iei decizii legate de locul în care vrei să te stabilești. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Din 2008 și până în prezent, ai dus numeroase lupte de supraviețuire. La propriu sau la figurat. Pluto revine acum în casa a opta să îți aducă aminte că nimeni nu este nemuritor. Și că orice criză poate deveni o mare oportunitate dacă vei ști din ce unghi să o privești. Până pe 20 noiembrie, îți vei da seama că ești dependent de unii oameni. 

Leu / Ascendent în Leu

De câte ori ți-ai schimbat locul de muncă sau colegii din 2008 până acum? Ai avut probleme de sănătate care te-au speriat și ți-au adus numeroase crize? Pluto revine în casa a șasea special pentru a-ți arăta cât de mult te-ai călit. Și să te ajute să alegi ce este mai important pentru tine. Gândește-te la cât de puternic ești astăzi!

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Pluto revine în casa a cincea. Și te va face să îți reamintești toate situațiile problematice legate de copii, din 2008 încoace. Nașteri, probleme de sănătatea, îndepărtarea acestora. Cu siguranță, că ai rămas marcat. Dar, Pluto își mai dorește ceva. Să îți dai seama cât valorează propria fericire. Și câtă nevoie ai de ea înainte de a încerca să faci pe alții fericiți. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel