Pluto în Capricorn. Schimbări majore pentru o zodie. Viața îi va fi dată peste cap. Rupi prietenii vechi
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Leah Kelley)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Leah Kelley)
Pluto va intra în Vărsător la 23 martie! Avem încă 10 zile în care această planetă se află în tranzit în semnul dur al Capricornului. Iată de ce trebuie să țină cont următoarele ȘASE zodii!

Suntem pe ultima sută de metri! Din 2008 și până astăzi, tranzitul lui Pluto în semnul Capricornului a adus schimbări majore, atât pe plan mondial, cât și la nivel de individ. După cum știm, Pluto este planeta care poate să influențeze în mod serios lumea.

Tranzitul lui Pluto prin Capricorn este menit să cutremure cele mai puternice instituții, să dărâme sau să ofere și mai multă putere unor lideri.  Anul acesta, Pluto va avea un tranzit scurt în Vărsător, între 23 martie și 11 iunie. Va ieși definitiv din semnul Capricornului abia în 2024. Așadar, vorbim despre aproximativ 15 ani de schimbări profunde, atât la nivel global, cât și la nivel personal. Să ne reamintim că Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008.

Cine este Pluto? Planeta transformării, a puterii, a viselor și a iluziilor, fiind asociată cu lumea interlopă și cu forțele subconștiente. Se referă la planeta numită după zeul grec, Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, felul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

Pe moment, efectele sale te pot irita sau frustra, dar se întâmplă schimbări la nivel inconștient, pe care le vei conștientiza mult mai târziu. Astfel, putem spune că Pluto este radical, dur, implacabil, dar poate fi o Pasăre Phoenix deghizată. 

Vrei să știi cum te-a influențat Pluto în Capricorn din 2008, în funcție de zodie sau ascendent? Iată și la ce trebuie să mai fii atent până anul viitor!

Taur/Ascendent în Taur

Ai face bine să te gândești cum te-ai raportat la spiritualitate sau la religie din 2008 până acum. Ai devenit mai credincios sau din contră? Totodată, ia în calcul și câte cursuri sau studii ai început și nu le-ai finalizat. Mulți dintre nativii Taur au călătorit în acești ani care au curs, indiferent dacă și-au dorit, au fost obligați sau au fost nevoiți să își mute domiciliul. Ia în calcul toate transformările pe care le-ai suferit de atunci până astăzi și gândește-te la cum le percepi în prezent.

Leu/Ascendent în Leu

Nativii Leu au multe la care să reflecteze până pe 23 martie. În primul rând, treci în revistă de câte ori ai schimbat domeniul de activitate, serviciul sau chiar și colegii. Au apărut probleme de sănătate în acest interval? Dacă da, cel mai probabil ți-au adus un șoc, te-au speriat destul de mult. Ei bine, Pluto este cel care te-a adus pe linia de supraviețuire. Așa că vezi cât de puternic ești acum, după toate aceste probleme! S-ar putea să observi niște schimbări drastice! Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel