Data actualizării:
Data publicării:

Ploșnite la IKEA. Ce magazin este infestat. Compania, reacție

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Un client a semnalat că există ploșnițe într-un magazin IKEA.

"De câteva zile, Ikea Pallady se confruntă cu o problemă de nedorit pentru orice client sau angajat: ploșnițe. Conducerea nu face nimic în această privință, ci doar tot zic că o să facă dezinsecție mâine. Prin asta îmi fac datoria civică de a anunța oamenii care nu vor ploșnițe acasă (nu e de dorit așa ceva în niciun caz) să evite o perioadă Ikea Pallady”, a scris un bărbat pe platforma Reddit.

Reacția IKEA

"La IKEA România, sănătatea și siguranța clienților și a colegilor noștri sunt o prioritate pentru noi. În ceea ce privește subiectul legat de prezența unor ploșnițe în cadrul magazinului IKEA Pallady, am inițiat imediat o investigație internă și în prezent analizăm circumstanțele legate de acest potențial incident. Din informațiile preliminare, zona posibil afectată este cea de depozitare recuzită a magazinului și nu s-au extins în zona comercială a magazinului sau în produsele de larg consum, destinate publicului. În funcție de rezultatele investigației, vom începe să implementăm imediat toate măsurile necesare pentru a rezolva problemele identificate”, a transmis IKEA pentru adevarul.ro.

Ce sunt ploșnițele

Ploșnițele sunt insecte mici, asemănătoare căpușelor, care se hrănesc cu sângele altor animale, inclusiv al oamenilor. Există mai multe specii de ploșnițe, dar cele mai comune sunt Cimex lectularius și Cimex hemipterus. Ploșnițelese ascund în crăpături sau găuri mici în timpul zilei și se hrănesc în principal în timpul nopții, de obicei când oamenii dorm.

Mușcăturile de ploșnițe pot provoca iritații și mâncărimi severe la unele persoane. Acestea pot duce la formarea de leziuni cutanate și la apariția unor reacții alergice la persoanele sensibile. De asemenea, ploșnițele pot transmite bacterii prin mușcături, ceea ce poate duce la infecții secundare.

Tratamentul pentru infestările cu ploșnițe poate fi dificil și poate necesita intervenția profesioniștilor în gestionarea dăunătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel