Ploile abundente și fulgerele din India au ucis mai multe persoane
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Cel puţin opt persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 11 au fost rănite după ce furtunile şi fulgerele au lovit diferite părţi ale statului indian Bihar din estul ţării, a informat marţi postul de radio de stat All India Radio (AIR), citat de Xinhua.

Ploile însoţite de furtună şi de fulgere au lovit statul Bihar luni seara.

"Au fost raportate trei victime în districtul Gopalganj, două în districtul Sheohar şi câte una la Sitamarhi, la Champaranul de Est şi de Vest", a precizat postul. "În plus, 11 persoane au fost rănite în respectivele districte", a completat AIR.

Potrivit relatărilor, mai mulţi copaci au fost scoşi din rădăcini, iar alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă din cauza vânturilor puternice. 

Serviciile feroviare au fost, de asemenea, afectate din cauza furtunilor în partea de nord a statului Bihar.

Potrivit oficialilor, ploile au cauzat distrugerea culturilor de litchi şi mango în zonele afectate.

Responsabilii de la Departamentul de Meteorologie au declarat că furtunile ar putea lovi mai multe zone din nordul statului în următoarele 24 de ore.

Săptămâna trecută, cel puţin 26 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 57 de persoane au fost rănite în urma unor furtuni de praf, însoţite de ploi şi de fulgere, care au afectat statul nordic Uttar Pradesh.

Vezi și: Un băiețel de doi ani a murit într-un puț adânc de 33 de metri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel