Ploi, grindină şi vijelii în mai multe judeţe din România. Anunţ de ultimă oră de la meteorologi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mai multe judeţe din România sunt sub avertizare Cod Galben de ploi, grindină şi vijelii până la ora 21:00. 

"În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, izolat grindină și intensificări de scurtă durată ale vântului în Maramureș, Crișana, nord-vestul Transilvaniei, precum și în Munții Apuseni și în Carpații Orientali. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp", transmite ANM.

De asemenea, de joi, 8 iunie, ora 21:00, până vineri, 9 iunie, ora 23:00, Codul Galben va fi extins şi în partea de vest a ţării. 

"În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, precum și la munte. Aceasta se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp", mai arată ANM.

În Bucureşti se anunţă temperaturi de până la 30 de grade 

"Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28...30 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade", a mai indicat ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel