Pleşoianu, scârbit de votul pe răspunderea magistraţilor: Eu nu votez aşa ceva
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 30 noi 2017, 19:37
WhatsApp
Liviu Pleşoianu spune că este profund scârbit de votul din comisia parlamentară specială la articolul privind răspunderea magistraţilor şi avertizează că, dacă nu se revine la forma iniţială, el nu va  vota în plen aşa ceva.

"Pot sau am dreptul să-mi declar profunda #SCÂRBĂ faţă de cum a procedat ieri Comisia Specială în privinţa răspunderii magistraţilor? Cei care au votat pentru a schimba textul lui Tudorel Toader, din "statul are obligaţia" în "statul are dreptul", tocmai au aruncat chiar ei cu hârtie igienică în cei aproape 90% dintre români care vor răspunderea magistraţilor. Dacă nu se revine la forma iniţială, eu NU votez în plen aşa ceva!", a scris Pleşoianu pe pagina sa de Facebook.

"...Iar cine nu e capabil să nu se-ndoaie - să lase locul liber pentru alţii! #penibil #revoltător #intolerabil", mai scrie Pleşoianu.

Comisia parlamentară specială privind legile Justiţiei a modificat miercuri prevederile din legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor referitoare la răspunderea magistraţilor, adoptând amendamentele propuse de Uniunea Naţională a Judecătorilor şi Asociaţia Magistraţilor, potrivit cărora statul "are dreptul" de a se îndrepta împotriva judecătorului sau procurorului care a săvârşit o eroare judiciară din neglijenţă sau cu rea-credinţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?