Pleșoianu, o nouă scrisoare către Firea: Am să vă oripilez
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu i-a scris din nou Gabrielei Firea.

„Scrisoarea a II-a către doamna Gabriela Firea (de la un coleg „care nici măcar nu e membru CEx")

Stimată doamnă Firea,

Spuneți că vă revoltă faptul că unii colegi au o atitudine nepotrivită în ceea ce îi privește pe mai marii de la Bruxelles și că PSD nu mai este un partid „modern", cu „mentalități occidentale". Repetați de vreo cinci ori că un coleg „care nici măcar nu e membru CEx" l-a zugrăvit în culori urâte pe Sanctitatea Sa Președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker. Aceste afirmații mă determină să iau din nou poziție. Îndrăznesc să vă scriu din nou, deși „nici măcar nu sunt membru CEx"...

Nu știu cine este colegul la care faceți referire, mai ales că n-am participat niciodată la o ședință CEx. Însă vă pot garanta ceva, din calitatea mea de umil „nemembru CEx": nimeni și nimic nu mă va opri să spun EXACT ce cred despre marile VIP-uri de la Bruxelles sau de peste ocean. Am reacționat ferm de nenumărate ori față de atitudinea de stăpân venit în vizită pe plantația cu sclavi a acestor distinse personaje la care faceți referire. Ba chiar am să vă oripilez:

1.Am cerut expulzarea ambasadorului SUA în România, prea-nedistinsul Hans Klemm. Am afirmat despre neexcelența sa că este exponentul perfect al acelui „deep state" creat de administrația Obama-Hillary. Am spus că ne jignește inteligența și că ar trebui să folosim adresarea corectă: „ambasadorul Homer Jay Simpson". ...#BLASFEMIE!

2.Am reclamat atitudinea de vătaf a lui Frans Timmermans. Am spus că „îl detest sincer", că n-am să accept niciodată să fim tratați ca niște rude imbecile ale Vestului, numai bune de plesnit cu rigla peste degete și de scos la careu, în curtea școlii europene, pentru a fi date ca exemplu negativ. Am spus că îl voi reclama pe Timmermans la comisia de etică de la Bruxelles pentru faptul că a avut inimaginabilul tupeu de a certa presa românească pentru că face dezvăluiri despre abuzurile DNA. Și nu numai că am spus, dar voi și face asta! ...#BLASFEMIE!

3.Vorbiți despre marele Juncker? Serios? Atunci aflați că am spus despre Zeitatea Sa că e un "impostor" și că „este o #RUȘINE pentru Uniunea Europeană faptul că un astfel de personaj se află la vârful ierarhiei comunitare"! ...#BLASFEMIE!”, a transmis Liviu Pleșoianu.

„Stimată doamnă Firea, detest #IPOCRIZIA și discursurile vide. E motivul pentru care n-o să sprijin niciodată un PSD care ucide adevărul în discursul său în favoarea unei pseudodiplomații sterile. Dacă suntem drepți ca brazii munților noștri, pur și simplu nu vom accepta ca tot soiul de inși cu un nivel intelectual/moral/profesional precar să ne spună ce avem voie și ce nu avem voie să facem în propria noastră țară. Apartenența la Uniunea Europeană nu înseamnă obligativitatea transformării într-un neam de #clone! NU trebuie să înghițim pe nemestecate tot ce ni se servește-n bol cu polonicul de la Bruxelles. UE nu este un centru de unde trebuie să primim comenzi sau certificate de bună purtare. UE SUNTEM NOI! Nu suntem cu NIMIC mai prejos decât ceilalți, nu suntem mai leneși, mai prost pregătiți, mai corupți”, a mai precizat Liviu Pleșoianu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel