Urmărește emisiunea live
Pleșoianu: ”Lamentabil!” Atac la Gerea și Vosganian (ALDE)
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu
Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a transmis un mesaj tăios către ALDE vizavi de legea offshore.

”Poziția ALDE în privința Legii Offshore este absolut #LAMENTABILĂ! Am ajuns să-mi spună Gerea de la ALDE că sunt "cu rușii" pentru că NU vreau să dăm gratis gazele de la Marea Neagră? Am ajuns să vitupereze Vosganian de la ALDE vorbind despre "predictibilitate", în ideea că noi, ca deputați, nu avem dreptul să mai modificăm varianta de la Senat?

Gerea, ALDE, fost ministru al Economiei: "Interesele sunt îndreptate către continuarea importurilor din Rusia și neînceperea lucrărilor din Marea Neagră. Modificările făcute azi aduc creșteri aiuritoare (ale fiscalității – n.red.). Noi credeam că lucrurile sunt lămurite, dar am constatat azi că nu sunt. La Comisia de Industrii există o altă miză. Vom vota împotrivă!"

...Deci modificările pentru care am luptat, cele ÎN FAVOAREA ROMÂNIEI, conduc la "creșteri aiuritoare" - asta ne spune domnul Gerea la... "Realitatea TV" (preluat de Tăpălagă și Digi24)? #Doamne_ferește!

Vosganian, ALDE, fost ministru al Economiei: "Este cel puțin ciudat. E straniu că votăm o lege cu atâtea modificări la o lege pe care am votat-o acum două luni. Cât de serioși suntem dacă după două luni avem atâtea modificări. Nu am primit niciun răspuns la evaluarea resurselor. ALDE nu participă la această dezbatere care mie mi se pare o improvizație. Pe aceste argumente, vă rog să-mi permiteți să solicităm în plen retrimiterea în comisii!"

...Stați liniștit, domnule Vosganian. Or fi multe modificări, dar una sigur-sigur nu e - la REDEVENȚE! Pentru că s-a ocupat cineva în 2008 ca, pentru câteva zeci de ani, să nu mai putem schimba niște redevențe foarte mici! Vreți să jucăm "Vrei să fii miliardar", domnule Vosganian? Dacă nu știți cine e responsabil pentru treaba asta din 2008, treaba cu redevențele, puteți suna un prieten, poate chiar unul de la Senat...”, a fost mesajul lui Liviu Pleșoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel