Plecările de la SRI continuă. Klaus Iohannis a semnat noi decrete
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretele privind înaintarea în grad, la trecerea în rezervă, a trei reprezentanţi ai Serviciului Român de Informaţii (SRI). 

Şeful statului a semnat decretele privind acordarea gradului de general de brigadă - cu o stea, la trecerea în rezervă, coloneilor din SRI Mihaela Dumitrescu, Bogdan Pasăre şi Simion Cecan. 

Tot marţi, şeful statului a semnat decretele privind trecerea în rezervă a general-maiorilor cu două stele Ovidiu-Ionel Tărpescu şi Marius Harabagiu, a generalilor de brigadă cu o stea Gheorghe Badea, Mircea Mîndrescu, Gheorghe Vişan, Dan-Angelo Lăpădat, Constantin Zanfir, a contraamiralului Cătălin-Silviu Dumistrăcel, contraamiralilor de flotilă Tiberiu Frăţilă, Gigi-Cristinel Uce, Dan Hăulică şi Ioan Stănciulescu. 

Preşedintele Iohannis a mai semnat decretele privind încetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne ale chestorului de poliţie Ioan Scripniciuc, trecerea în rezervă a generalilor de brigadă cu o stea Dorin Oltean şi Marin Andreiana. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel