Plecarea lui Mitică de la Ligă stârnește rumoare în presă! Ce spun Victor Ciutacu, Radu Tudor, Oana Stănciulescu și alții
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Plecarea lui Mitică Dragomir de la Liga Profesionistă de Fotbal a stârnit rumoare printre jurnaliști. Victor Ciutacu, Radu Tudor, Oana Stănciulescu sunt câțiva dintre jurnaliștii care și-au exprimat părerea pe Facebook. Chiar și premierul Victor Ponta a făcut referire la asta.

Patrick André de Hillerin: Doamna Reding, nea Barroso, iar s-a dat o lovitură de stat în România. Tot Ponta și Dragnea l-au înlăturat pe președinte. Pe Președintele ligii de fotbal, dar tot președinte e. Nu reacționăm și noi puțin? Oana Stanciulescu: mitica dragomir : ii las lui gino iorgulescu mobila lui ceausescu ca si asa a fost prieten cu nicu ceausescu....oricum o dam, tot acolo ajungem... Sorina Matei: Și uite așa, încă o dată, V. Ponta și Liviu Dragnea l-au făcut pe Voiculescu fericit. Când îl schimbi pe "Mitică la brutărie" cu "Gino de la PSD" nu e nicio schimbare, e doar un alt transfer de putere într-o zonă importantă pe care vrei s-o controlezi. Marius Huc: Hai, nea Mitica! Du-te la brutarie! Victor Ciutacu: "M-au trădat curvele bătrâne pe care le-am ajutat". Are mare dreptate Corleone, o dreptate de viaţă de zi cu zi Radu Tudor:  Inteleg chiar de la infrant ca Ponta a inceput sa marcheze succese impotriva alora care stau cu nemiluita in functie. Hai, ca se poate… Premierul Victor Ponta a comentat, joi, înaintea începerii şedinţei de guvern, într-o discuţie informală cu miniştrii, schimbarea din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a lui Mitică Dragomir, arătând că, după ce "a căzut Mitică", ar putea "pica" şi altcineva, fără a menţiona însă un nume.

Supremația lui Dumitru Dragomir la conducerea Ligii profesioniste de Fotbal s-a încheiat. Gino Iorgulescu a devenit noul președinte al LPF, acesta urmând să decidă asupra destinelor cluburilor pentru următorii patru ani. Dumitru Dragomir a declarat că știe cine nu i-a acordat votul: “N-au votat curvele astea pe care le-am ajutat toți anii aceștia”. De asemenea, fostul președinte al LPF a declarat că va primi un salariu compensator de 150.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel