Un acord pentru plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Man. United, cea mai bună soluție (sindicatul fotbaliștilor din Portugalia)
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Facebook Cristiano Ronaldo
Facebook Cristiano Ronaldo
Cea mai bună soluție pentru Cristiano Ronaldo ar fi să părăsească gruparea engleză, transmite sindicatul portughez al fotbaliștilor.

Cea mai bună soluţie pentru Cristiano Ronaldo, care a criticat sever clubul Manchester United şi antrenorul Erik ten Hag, în cadrul unui interviu exploziv, ar fi să ajungă la un acord pentru a părăsi gruparea engleză, a precizat sindicatul portughez al jucătorilor, citat de AFP.

"Eu cred că în aceste circumstanţe, un acord este cea mai bună cale de ieşire pentru ambele părţi. O ruptură a contractului îmi pare dificilă", a declarat preşedintele sindicatului jucătorilor, Joaquim Evangelista, într-o conferinţă de presă organizată de Liga portugheză la Porto, potrivit Agerpres.

"Sancţiunile disciplinare, dacă clubul alege această cale, nu vor rezolva nimic, întrucât Ronaldo are căile necesare pentru a se apăra", a adăugat acesta. "Cristiano este o persoană transparentă şi directă. El ştie ce vrea, iar cu el nu există jumătăţi de măsură. Poate nu este apreciat felul său de a fi, dar el a luat iniţiativă", a adăugat Evangelista.

Ce s-a întâmplat mai exact



Clubul Manchester United a anunţat vineri că va lua "măsuri adecvate" în urma interviului exploziv acordat de Cristiano Ronaldo ziaristului Piers Morgan, care a lăsat sub semnul întrebării viitorul fotbalistului la clubul englez.

În a doua parte a interviului de 90 de minute, difuzată joi seara de TalkTV, Ronaldo a declarat că nu îl respectă pe antrenorul lui United, Erik ten Hag, şi că mai mulţi oficiali ai clubului încearcă să-l forţeze să plece de pe Old Trafford.

Ronaldo, încrezător că poate marca multe goluri încă

"Sigur că o să existe critici mereu: 'Aaa, are 37 de ani, nu mai e acelaşi'. Dar eu vreau să văd dacă vreun jucător de vârsta mea poate menţine nivelul pe care îl arăt eu. În momentul acesta mă simt foarte, foarte bine.

Cred că voi face o Cupă Mondială fantastică, sunt pregătit fizic şi mental. Mă bucur să fac acest interviu, ştiu că se vor naşte polemici. Pentru mine, e o întrebare stupidă.

Ce spun oamenii? Nu mai e nimeni la fel, nimeni nu mai e la fel. Zi de zi îmbătrânim. Fiecare din noi, înţelegi? Este normal. Trebuie să te adaptezi. Şi nu cred că cineva din fotbal are capacitatea de a se adapta cu vârsta sa. Nici eu.

Eu nu vreau să fiu arogant şi să spun că sunt la fel ca la 20 de ani. Desigur că nu. Dar mă adaptez şi sunt inteligent să îmi cunosc puterile, ceea ce pot să fac bine. Şi eu încă joc la cel mai înalt nivel şi marchez goluri şi voi continua să marchez.

În mintea mea totul e clar şi sunt fericit. Şi asta dacă oamenii care mă înconjoară mă ajută să fiu un jucător de succes, în special antrenorul, preşedintele, conducătorii", a explicat Cristiano, citat de Digisport.

Când se retrage Cristiano Ronaldo 

"Vreau să mai joc doi-trei ani, deci cel mult doi dau trei ani. Vreau să termin la 40 de ani, e o vârstă bună. Dar nu ştiu ce se va întâmpla în viitor.

Uneori îţi planifici ceva pentru viaţă şi, aşa cum am spus de multe ori, viaţa este dinamică şi nu ştii niciodată ce să se întâmple", a concluzionat Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, acuzații grave la adresa antrenorului ten Hag de la Manchester United: Cred că a făcut-o deliberat!

Pe 19 octombrie, cvintuplul 'Balon de Aur', care era rezervă pe foaia de meci, a refuzat să intre pe teren şi a părăsit prematur stadionul Old Trafford, unde partenerii săi s-au impus cu 2-0 în faţa lui Spurs.

Conducerea clubului a reacţionat suspendându-l pentru următorul meci, împotriva lui Chelsea. În ultima parte a interviului exploziv acordat lui Piers Morgan, moderatorul vedetă al canalului TalkTV, difuzat joi seara, internaţionalul portughez (37 ani) a revenit asupra acestui eveniment, descriind tensiunile dintre Manchester United şi el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel