Data publicării:

Pleacă sau nu Gundogan de la Manchester City la Barcelona? Primele declaraţii ale mijlocaşului

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Sport
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Ilkay Gundogan, mijlocaşul celor de la Manchester City, a făcut primele declaraţii despre viitorul său. 

Căpitanul echipei Manchester City, Ilkay Gundogan, a negat că ar fi convenit condiţiile pentru a juca din sezonul următor la FC Barcelona, scrie DPA.

Contractul lui Gundogan cu City expiră la sfârşitul sezonului şi există zvonuri privind plecarea sa la catalani din postura de jucător liber de contract.

Mijlocaşul Germaniei a negat însă că s-a decis în privinţa viitoarei sale echipe. "Viitorul meu nu este încă decis. Sigur, unele discuţii există, dar nu voi oferi detalii acum. Sunt fericit la Manchester City, rămânem concentraţi în lupta pentru titlu, vrem să câştigăm trofee, mă bucur să fiu căpitanul acestei echipe. Mai aveţi de aşteptat pentru a afla care va fi viitorul meu", le-a spus Gundogan ziariştilor.

Gundogan a câştigat patru titluri în Premier League de când s-a alăturat lui City, de la Borussia Dortmund în 2016, ridicând şi Cupa Ligii engleze de patru ori şi Cupa Angliei în 2019.

"Cetăţenii" vor juca şi în semifinalele Ligii Campionilor cu Real Madrid, după ce au eliminat, în sferturi, pe Bayern Munchen.

City se află în lupta pentru cucerirea Premier League, Ligii Campionilor şi Cupei Angliei, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel