Pleșoianu, replică lui Iohannis: Președintele POSEDAT
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Deputatul PSD Liviu Pleșoianu îl critică pe președintele Klaus Iohannis după ce acesta l-a făcut pe al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, obsedat. 

”Iohannis – Președintele #POSEDAT Să spui despre cineva că e „obsedat" dacă vorbește fără preget despre DREPTURI și LIBERTĂȚI, despre STATUL PARALEL și ABUZURI e semn că tu însuți ești #POSEDAT, posedat exact de Statul Paralel în fruntea căruia te afli! Nimeni nu ar trebui să se mire de răspunsul tău de ieri. Ai spus că „nu există Stat Paralel" tocmai pentru că acest Stat Paralel, cât se poate de real și de activ, este Statul Tău! Așa cum ai vrut Primăria Ta, Casele Tale, Guvernul Tău, „românii Tăi", următorul în șir, pentru a închide, este STATUL TĂU! Tu, Klaus Werner Iohannis, ești doar formal „Președintele României". În mod real, ești Președintele Statului Paralel.” a scris Liviu Pleșoianu, deputat PSD, pe Facebook. 

[citeste si]

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, că Parlamentul și Guvernul nu-și pot exercita puterea pe care o au în mod legitim, făcând o paralelă cu Rusia, acolo unde Vladimir Putin și serviciile dețin controlul.

Președintele Klaus Iohannis a răspuns: "În România, nu există nici forțe oculte, nici forțe subterane, nici un stat paralel. O vreme am mai urmărit declarațiile dlui menționat de dvs, care a fost și prim-ministru, a avut abordări câteodată interesant de urmărit, dar, de la o vreme încoace, nu mai urmăresc afirmațiile acestui domn, fiindcă au devenit din ce în ce mai ciudate. Câteodată se creează impresia că e puțin obsedat. Persoanele puțin obsedate nu fac bine politicii. Aceste abordări foarte ciudate au apărut, cu intensitate, de când procurorii l-au deferit justiției pe acest domn".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel