Play off/play-out în Liga 2. FRF a făcut anunţul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat marți noul format al Ligii secunde. Aceasta se va desfășura, în sezonul 2020-2021, în sezon regulat, iar apoi echipele vor fi repartizate în play-off sau play-out pe baza clasamentului.

Potrivit FRF, noul sezon va debuta în 29 august. „În ediția 2020/2021, ce va debuta la data de 29 august, echipele participante vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regular, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiției, play-off sau play-out”, se arată într-un comunicat al FRF.

Primele șase clasate își vor disputa locurile de promovare într-un play-off, în care partidele se vor juca tur-retur. La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

Echipele din play-out-ul ediției 2020-2021 a Ligii 2 vor fi împărțite în două grupe. „În cadrul ședinței Comitetului Executiv au fost validate două scenarii, cu 20, respectiv 21 de echipe la start în sezonul 2020-2021 al Ligii 2. Certificarea CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu și dreptul de participare vor fi stabilite ca urmare a unei decizii a Comisiei de Apel”, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel