EXCLUSIV. De ce nu va cânta fratele lui Trăistariu niciodată. Răspunsul este uimitor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Vasile Trăistariu este talentat! Vorbește puțin, își cântărește fiecare cuvânt, dar când vine vorba de pictat lucrurile se schimbă radical. De sub mâna lui ies lucruri mărețe și o dovedesc și picturile realizate de-a lungul timpului. Și la muzică are talent, dar nu va cânta niciodată. Artistul a povestit pentru DC News ce pregătește în viitorul apropiat, dar a dezvăluit și de ce nu o va lua pe urmele fratelui său mai mic.

După picturi cu Iisus pe piatră sau tablouri înfățișând case veche, portrete, natură statică sau flori, a venit rândul orașului său de suflet – Piatra Neamț, locul în care a văzut lumina zilei.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Vasile Trăistariu, ADEVĂRUL despre fratele său. Ce fel de om este

”La începutul lunii martie voi avea o expoziție nouă. Am ales ca temă orașul Piatra Neamț. Voi prezenta în jur de 20 de tablouri cu străzi, case, peisaje montane și locuri frumoase. Intenționez să fac o expoziție și la București, dar deocamdată va fi aici, în Piatra Neamț. În prezent, pictez icoane, compoziții cu personaje, flori, portrete – tot ce primesc comandă de la oameni”, ne-a spus Vasile.

Fratele lui Mihai Trăistariu a zis că nu ar pleca niciodată din România. Nu vede viața în afara meleagurilor noastre și crede că talentul nu are nicio legătură cu locul în care te naști. ”Pentru a pleca din România... ar trebui să am un motiv foarte bine întemeiat. Eu sunt foarte atașat de Piatra Neamț. Peisajul este foarte frumos și am amintiri plăcute, fiind locul în care m-am născut. Nu pot să părăsesc prea ușor acest ținut. De fiecare dată când am plecat în afara țării, mi-a fost extrem de dor de Piatra Neamț. Oricum nu cred că talentul are legătura cu țara în care ne naștem”, a mai spus artistul pentru DC News.

Spre finalul interviului, dat fiind faptul că talentul este la el acasă în sânul familiei Trăistariu, Vasile a mărturisit - mai în glumă, mai în serios că nu se apucă de cântat, deși are ureche muzicală, pentru că nu vrea să îi facă concurență lui Mihai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel