Data actualizării:
Data publicării:

Planurile Germaniei pentru șefia NATO dau peste cap lista de candidați la președinția României. ”Pe noi ne deranjează enorm”

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Ambițiile Germaniei ne dau planurile peste cap, atrage atenția H.D. Hartmann.

H.D.Hartmann a declarat, pentru DCNews, ca parte a emisiunii ”Geostrategica”, cu privire la prelungirea mandatului secretarului general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, că, din cauza Germaniei, nu a fost acceptat Ben Wallace în această funcție, Germania care ar ținti inclusiv șefia NATO, după cea a UE. De altfel, recent, în 21 iunie, Ben Wallace a spus că este în afara cursei pentru postul de conducere al NATO. Presa internațională mai scrie că președintele american Joe Biden ar face presiuni pentru ca funcția să fie preluată de Ursula von der Leyen. Informația era cunoscută și de H.D. Hartmann care a spus că ”se pare că pe lista scurtă este doamna von der Leyen, să ne ferească Dumnezeu”

Din perspectiva României, însă, după cum atrage atenția H. D. Hartmann, noi pierdem pe plan intern, odată cu prelungirea mandatului lui Jens Stoltenberg până în octombrie 2024. 

”Pe noi ne deranjează enorm pentru că ni-l scoate pe Mircea Geoană din joc, din lista de candidați la președinția României, pentru că el își termină mandatul exact în noiembrie anul viitor. Ne lasă pe noi fără un candidat pe care eu îl consideram viabil” a punctat H.D. Harmann. 

Vezi mai mult în emisiunea Geostrategica de astăzi, 5 iulie 2023, de la ora 16:30. Rămâneți pe DCNews pentru mai multe informații. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel