Planul Regelui Charles al III-lea pentru Prințul Harry. "Există multă răni. Discuțiile ar putea avea loc în următoarele câteva săptămâni"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Există șanse de împăcare între Prințul Harry și Regele Charles al III-lea? Află răspunsul în articol.

În timp ce unii dintre apropiații Familiei Regale au sperat că viitoarea încoronare a regelui Charles al III-lea va atenua tensiunile, se pare totuși că evenimentul nu va schimba mare lucru, scrie Marca. Indiferent dacă Prințul Harry și Meghan Markle vor participa sau nu, există încă multă rea voință în Familia Regală.

Prin urmare, nu se pare că Prințul Harry și Meghan Markle vor primi scuze în curând pentru modul în care au fost tratați de-a lungul anilor, potrivit dezvăluirilor din serialul lor de Netflix și din cartea "Spare".

"Nu cred că Majestatea Sa are de gând să-și ceară scuze pentru nimic în prezent, dimpotrivă", a declarat o sursă pentru The Sun.

"Există încă o cantitate uriașă de rea-voință care fierbe în familie", a mai afirmat sursa.

VEZI ȘI: După Prințul Harry, și Andrew amenință că va scrie o carte de memorii. Vrea să dezvăluie cele mai întunecate secrete ale Familiei Regale. "A suferit destul și îi va face pe alții să sufere"

Prințul Harry și Meghan Markle vor participa la încoronarea lui Charles?


Încă nu este clar dacă tabăra Sussex va fi acolo pentru încoronarea regelui Charles al III-lea pe 6 mai. Invitațiile nu au fost încă trimise nimănui și s-ar putea ca cei doi nici să nu primească o invitație oficială deoarece în ultimii ani au avut întotdeauna o invitație deschisă la toate astfel de evenimente.

În orice caz, probabil vor exista discuții cu Prințul Harry și Meghan Markle pentru a confirma dacă vor veni și pentru a stabili aranjamente.

"Discuțiile ar putea avea loc în următoarele câteva săptămâni cu privire la prezența familiei Sussex", a declarat aceeași sursă regală pentru The Sun.

"Dar, ei vor aștepta foarte mult timp pentru a-și cere scuze. Există multă răni", a mai spus sursa.

Nu doar regele Charles al III-lea, în calitate de șef al Familiei  Regale, a fost rănit de campania media a fiului său, dar și fratele lui Harry, Prințul William, considerat a fi deosebit de șocat și supărat de toate dezvăluirile care au fost făcute publice acum de Prințul Harry.

VEZI ȘI: Kate Middleton așteaptă ca Harry și Meghan Markle "să se spânzure cu propria frânghie"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel