Planul Laurei Vicol (PSD): Când am abandonat eu?! Merg până în pânzele albe! Vreau să am săptămâna, inițiativa legislativă și plângerea penală
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Facebook @Laura Vicol
Foto Facebook @Laura Vicol
Deputatul PSD Laura Vicol are de gând ca, în noua sesiune parlamentară, săptămânal să facă și câte o plângere penală. 

'28 de proiecte legislative. Sunteți o campioană a proiectelor legislative în Parlamentul României. Începând cu 1 septembrie vreți relua eforturile de a le promova? Le veți abandona pentru că sunteți în partidul care nu e la putere?', a întrebat-o analistul politic Bogdan Chirieac pe Laura Vicol, în cadrul unui interviu acordat pentru DC News TV. 

Laura Vicol, deputat PSD și avocat, plănuiește ca, de la 1 septembrie, să aibă 'săptămâna, inițiativa legislativă și plângerea penală.'

'Când vreodată am abandonat eu un lucru?! Merg până în pânzele albe cu toate! Dar pe lângă acestea, vreau să am săptămâna, inițiativa legislativă și plângerea penală.', a răspuns Laura Vicol.

'Plângerea penală pentru un demnitar PNL, USR?', a întrebat Bogdan Chirieac. 

Laura Vicol a răspuns că 'din Guvern cu siguranță'.

Deputatul PSD Laura Vicol a precizat, vizavi de UDMR, că nu are nimic de comentat în acest moment. 

'Am chiar doi domni miniștri cu care am avut o relație bună. Se schimbă la față când mă văd, știu că încep *Vreau, cum fac?*, în limite legale, bineînțeles. 

Îi văd că sunt acolo. Că pot colabora cu ei. Mai dau și *Bună ziua! - ceea ce e un lucru fabulos.', a conchis Laura Vicol. 

Schimbare conducere Camere. Vicol: Ce se poate întâmpla cu Orban

Tot la DC News TV,  avocatul Laura Vicol, deputat PSD, a răspuns unei întrebări importante legate de conducerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului. 

'M-a rugat cineva să vă adresez o întrebare juridică: la 1 septembrie se pot schimba sau se realeg preşedinţii Camerelor?', a întrebat-o Bogdan Chirieac pe Laura Vicol.

'Nu. Preşedintele Camerei Deputaţilor este ales pe perioada mandatului de parlamentar pe care îl are. A, domnul Orban poate să renunţe sau dacă i se retrage sprijinul politic atunci este schimbat', a precizat Laura Vicol, avocat şi deputat PSD.

'Am înţeles. Asta este important, fiindcă din informaţiile noastre, domnia sa a anunţat că dacă pierde preşedinţia PNL – şi o pierde – va demisiona din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi exact Dan Barna ar urma să fie noul preşedinte al Camerei Deputaţilor. Noi ştiam că doamna Anca Dragu o să plece la Finanţe, văd că Florin Cîţu şi l-a impus pe Vîlceanu şi doamna Alina Gorghiu urma să fie preşedinte al Senatului', a precizat Bogdan Chirieac. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel