Planul "B" al PNL în cazul retragerii lui Cătălin Cîrstoiu. Nicolae Ciucă: Vom avea propriul candidat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă a vorbit despre posibilitatea schimbării candidatului pentru Primăria Capitalei.

Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal (PNL), neagă că s-ar fi discutat în coaliție cu Robert Negoiță pentru ca acesta să îi ia locul lui Cătălin Cîrstoiu și să fie noul candidat al coaliției la Primăria Capitalei. Totodată, acesta a spus ce soluții are PNL în cazul în care medicul Cătălin Cîrstoiu se retrage din cursa electorală, menționând totuși că deocamdată acesta rămâne a fi cel susținut de alianța PSD-PNL.

Întrebat la Digi 24 ce va face dacă se va retrage totuși Cătălin Cîrstoiu din cursa electorală, Nicolae Ciucă a spus: "Avem varianta, avem planul B, avem planul C. Cât de mult aș dori eu acum să devoalez un plan nu o voi face, dar dacă va fi nevoie, Partidul Național Liberal, într-o situație de extremă urgență ca să folosesc această sintagmă, va avea propriul candidat. Nu este o problemă, avem resursa umană să identificăm acel candidat care va candida din partea Partidului Național Liberal".

Întrebat dacă e planul B sau planul C un candidat propriu PNL, acesta a spus: "Dacă identificăm un candidat comun din afara celor două partide e posibil să luăm o decizie în acest sens".

Nicolae Ciucă: După declarațiile de astăzi resursa este inepuizabilă

"Dar tocmai ne-ați spus că lista s-a terminat sau că se terminase, ați mai lucrat la ea între timp? Au mai apărut nume pe listă din afara celor două partide care să fie susținute de ambele partide?", a fost întrebat Nicolae Ciucă de către Cosmin Peripleceanu.

"Păi după declarațiile de astăzi, ați văzut și dumneavoastră, resursa este inepuizabilă", a spus ironic Nicolae Ciucă.

Cât despre cele două variante discutate în presă, susținerea lui Cristian Popescu Piedone sau a lui Robert Negoiță, Nicolae Ciucă a zis că trebuie să discute întâi în partid.

"PSD ar avea acum două variante despre care s-a vorbit: susținerea lui Cristian Popescu Piedone sau Robert Negoiță. La dumneavoastră la PNL care e?", l-a întrebat Cosmin Peripleceanu.

"După ce vorbesc cu executivul partidului, cu Biroul Politic Național, luăm o decizie și desemnăm un candidat", a spus Nicole Ciucă negând practic că ar fi existat o discuție cu Robert Negoiță în coaliție, așa cum afirmase acesta astăzi.

VEZI ȘI: Robert Negoiţă, posibil candidat al coaliției la Primăria Capitalei. "Au fost discuţii inclusiv în alianţă". Bogdan Chirieac: Un lucru e foarte clar!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel