Plângere pe numele lui Mircea Badea. Victor Ciutacu: O mizerie! Îl susțin
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu
Victor Ciutacu a declarat, pentru DCNews, că l-a avertizat pe Mircea Badea în legătură cu ce ar putea păți în cazul în care va cita mesajul protestului anti-PSD pe post și că îl susține în cauza de la CNA.  

Victor Ciutacu este alături de amicul său, Mircea Badea, după ce a apărut o sesizare la CNA cu privire la faptul că jurnalistul Antenei 3 a pronunțat "M**E PSD" pe post.

"Deci președintele României poate să spună că M**e PSD este un mesaj de protest, domnul Liiceanu a făcut o adevărată filosofie a m**ei pe Contributors dacă îmi aduc bine aminte, ne-au explicat toți intelectualii de rasă ce minunată e asta. Iar colegii lor de ieșit în stradă îl reclamă pe Badea că nu respectă standardele audiovizualului? Păi a citat exact mesajul de protest, ca să îl citez și eu la rândul meu pe președintele României. Eu i-am spus de la vremea respectivă că o să îl ardă ăștia, că o să îl dea exemplu. Dar, mă rog, e opțiunea lui, și-a asumat-o și bine face, dacă mă întrebați pe mine. Dar e o mizerie ce se întâmplă. În plus, ăia de la CNA au început să aibă standarde? Dar când se dădea pe posturi în toată splendoarea ei plăcuța cu m**e PSD era ok? Nu pot decât să fiu solidar cu Mircea, dar din nefericire nu am cu ce să îl ajut", a declarat Victor Ciutacu pentru DCNews.

În cazul în care va fi amendat în urma acestei reclamații, Victor Ciutacu a declarat că îl va susține pe Mircea Badea la un eventual protest în fața CNA. "Dacă mai vrea să facă un protest în fața CNA-ului ca în vremurile de odinioară când ieșea lumea din convingere, cu cea mai mare plăcere îl susțin!", a declarat Victor Ciutacu pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel