România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 28 apr, 20:25
„Planet of the Humans”, produs de Michael Moore, disponibil GRATUIT pe YouTube
Foto: Agerpres
Regizorul american Michael Moore a lansat noul său documentar pe YouTube, un material controversat despre mediul înconjurător.

Regizorul american Michael Moore a lansat noul său documentar pe YouTube, un material controversat despre mediul înconjurător, conform USA Today.

Moore, în vârstă de 66 de ani, a explicat cum pandemia Covid-19 este legată de temele din „Planet of the Humans", documentar care examinează schimbările climatice și mișcările care militează pentru energia sustenabilă.

Situație foarte periculoasă

 

„Suntem într-o situație foarte, foarte periculoasă, iar această pandemie ar trebui să fie o avertizare din partea Mamei Natură... cum că comportamentul nostru nu este apreciat", a explicat regizorul. „Și faptul că am tratat într-un fel speciile de pe această planetă – specii care de obicei ne dau acest tip de virusuri. Este un eșec din partea noastră, din partea tuturor care ne numim ecologiști".

Moore, care este producătorul executiv al documentarului, a spus că el și cu echipa sa, incluzându-l pe regizorul Jeff Gibbs, au petrecut aproape o decadă pentru a cerceta și documenta subiectul.

Puteți viziona documentarul chiar în videoclipul de mai jos. Materialul este în limba engleză, însă are subtitrări în limba engleză care pot fi traduse automat din opțiunile YouTube. Din păcate, aceste subtitrări nu sunt perfecte, iar documentarul va fi disponibil gratuit doar o lună, până pe 21 mai 2020.

Documentarul gratuit:

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro