Plan de relansare economică. Ilan Laufer: Sunt dezamăgit. Își bate joc de economia țării
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Alex Coita, Ilan Laufer / Foto Facebook
Alex Coita, Ilan Laufer / Foto Facebook
Ilan Laufer s-a arătat indignat pe pagina sa de Facebook cu privire la planul de relansare economică, anunțat de Guvernul Orban. 

”Stimați antreprenori, oameni de afaceri și întreprinzători din România. Scriu aceste rânduri pentru dvs. cei care ați așteptat cu sufletul la gură și aproape de faliment, “marele” plan de relansare economică anunțat de guvernul PNL Orban - Cîțu. Sunt extrem de dezamăgit de ceea ce am citit și de modul în care acest Guvern își bate joc de economia țării, modul în care tratează IMM-urile și capitalul românesc. Totuși, în cele ce urmează o să vă prezint fiecare dintre măsurile care vă privesc în mod direct și voi face referire în acest text la cel mai important capitol din punctul vostru de vedere și anume capitolul 2 granturi, scheme de garanții și programe de sprijin.

”Nu este un plan de relansare”

Acesta nu este un plan de relansare, deoarece toate măsurile vor fi implementate abia de la anul, peste 90 % din bani sunt bani europeni. Adică doar promisiuni în acest moment. Mă așteptam ca planul de relansare să includă măsuri pentru următoarele săptămâni și luni, ceea ce nu este cazul în acest plan al PNL – Orban – Cîțu. Este doar o ofertă electorală pentru următorul exercițiu financiar 2021-2027. Citind acest material o să înțelegeți exact ce este adevar și ce este minciună, cum și în ce fel puteți primi un ajutor din partea guvernului și cum să vă construiți planul afacerilor pe care le conduceți pentru următorul an”, a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook. 

Ulterior, Ilan Laufer a abordat toate programele în ordinea prezentată în planul de relansare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel