Vă spunem cum să preparați pizza cu făină de orez, o mâncare foarte gustoasă și sățioasă, astfel încât și cei care au intoleranță la gluten o pot mânca. În plus, aluatul va fi crocant pe exterior și moale pe interior. Deci, să vedem cum să procedăm.
Ingrediente:
350 grame din făină de orez,
250 grame de amidon de porumb,
500 grame de mozzarella,
400 grame de sos de roșii,
ulei de măsline,
25 grame de drojdie,
o lingură de miere,
sare, oregano și busuioc
două pahare de apă caldă.
Pizza cremoasă și ușoară cu blat de orez. Trucul pentru o crustă crocantă. Prepararea
Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a pregăti aluatul de pizza este să-i amesteci faina de orez cu amidonul de porumb într-un castron mare.
Amestecă morcovii cu făină. Vei obține cel mai delicios tort, pe care l-ai gustat vreodată
Drojdia se dizolvă într-un pahar de apă caldă cu miere. Se amestecă până când totul este bine dizolvat. Ulterior, se adaugă 10 grame de sare în pahar, iar la final uleiul. Apa cu drojdia dizolvată se se toarnă în castronul cu făină.
Ruladă din dovlecei și șuncă: o explozie de arome, cu doar 170 de calorii
În funcție de modul în care este aluatul, puteți adăuga încă puțină apă caldă și, atunci când obțineți o consistență destul de groasă, dar netedă, faceți o bilă din aluat și acoperiți-o cu un prosop. Volumul aluatului se ridică în aproximativ o oră și jumătate.
Ungeți o tavă cu ulei, în care întindeți aluatul. Amestecați sosul de roșii cu două linguri de ulei, oregano și sare, și ungeți aluatul.
Blatul de pizza se unge cu sosul de roșii se coace în cuptor la 200°, aproximativ zece minute. Între timp, puteți tăia mozzarella în cuburi mici sau în felii subțiri și puneți-o într-o strecurătoare.
Scoateți pizza din cuptor și presărați-o cu mozzarella și apoi dați-o din nou la cuptor ca mozzarella să se topească. În acest moment pizza dvs. este gata, trebuie doar să adăugați niște frunze proaspete de busuioc și să o serviți pe masă. Poftă bună!
Beneficiile făinii de orez
Făina de orez este obținută prin măcinarea boabelor, fiind un produs digerabil, care nu conține gluten. Pizza cu făină de orez este crocantă pe exterior și moale în interior, iar gustul său este foarte asemănător pizzei tradiționale. Dacă suferiți de boala celiacă, totuși, rețineți că toate celelalte ingrediente pe care le veți folosi pentru preparat trebuie să fie, de asemenea, fără gluten.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Orașul din România unde nu există ambuteiaje. Titi Aur: De ce se circulă extraordinar, în ciuda faptului că e foarte aglomerat / video
- Aderarea completă a României la Schengen. Comisarul European pentru Afaceri Interne, anunț important. Când ar putea fi eliminate și controalele la frontierele terestre
- "Sunt distrusă psihic". Ilona și Ristei, cădere nervoasă: "Este un fel de Sandu Ciorbă, ȋn chineză!"
- Ce sunt tahionii, particulele "suspecte" care au invadat Universul
- Naty Badea: Nu mai este de trăit în Italia. Mie îmi este foarte teamă chiar și să merg pe stradă
- Avocatul Poporului vrea să le facă dreptate „copiilor pandemiei” care au pierdut doi ani de școală
- Proiectul Ministerului de Interne care vizează îmbunătățirea și modernizarea sistemului. Bogdan Despescu, explicații / video
- USR, proiect de lege privind trimiterea pacienților de la stat la privat. Rafila, reacție
- Chirieac, după riposta Israelului asupra Iranului: S-ar putea să încheiem această pagină neagră din istoria Orientului Mijlociu
- Previziunea lui Ciuvică privind alegerile pentru Primăria Capitalei: Ia peste 40% / video
- Separi cățeii de mamă înainte de opt luni? Se pedepsește cu închisoarea: Pedeapsa trebuie să fie mai drastică
- Românii apreciază mai mult influencerii și vedetele decât medicii și profesorii. Sociolog: În topul profesiilor din SUA, artiștii sunt la nivel cu electricienii
- Sistemul RO-Alert și copiii dispăruți. Despescu: Numai prin sprijinul comunității putem avea un rezultat rapid