Pițurcă: Jucătorii trebuie să fie și câini și răi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Victor Piţurcă a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că jucătorii echipei naţionale trebuie să fie câini, răi, în meciul cu Ungaria de vineri, din preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

"Jucătorii sunt conştienţi de importanţa jocului, dar această presiune nu trebuie să apese pe umerii lor în momentul în care intră pe teren. Am şi lucrat mult în acest sens, pentru că este doar un joc de fotbal. Trebuie să munceşti, să lupţi, dar este foarte important cum joci, când ai mingea în posesie, ce probleme pui adversarului. La un asemenea meci trebuie să joci şi cu plăcere şi cu bucuria că eşti în teren, că joci pentru România. Ei cu gândul ăsta trebuie să intre pe teren.

Nea Imi aşa ne spunea, să intrăm pe teren, să jucăm cu plăcere. Am împrumutat şi eu acest lucru şi aşa le spun jucătorilor mei ca în momentul în care intră pe teren să fie şi câini şi răi, dar şi în acelaşi timp să fie şi gentlemeni când au mingea, să joace de o asemenea manieră încât să-şi surclaseze adversarul, cu imaginaţie, din una-două atingeri şi atunci totul va fi în regulă", a declarat selecționerul Victor Piţurcă, citat de Mediafax.

Vezi și: Revoltător! Mircea Sandu și viceprimarul Capitalei, aberații pe seama copilului ucis de câini. UPDATE: Reacția președintelui FRF: “Numai niște minți bolnave pot face trimitere la asta”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel